Zelfspodcast: Jan Roos moet jaar gevangenis in

Jan Roos moet jaar gevangenis in
Jan Roos moet jaar gevangenis in

Jan Roos moet jaar gevangenis in aldus Zelfspodcast. Nu ben ik niet bepaald fan van deze jongens. Sander Schimmelpennink is wellicht de grootste sukkel van het land. Een jongen die zichzelf geweldig vindt, alleen iedereen die oplet ziet dat het een pygmee op plateauzolen is.

Een heel klein (letterlijk en figuurlijk) gefrustreerd mannetje die zich zijn narcisme heeft aangeleerd om niet de hele dag te huilen van onzekerheid. En dan heb je Jaap Reesema, een waardeloze braderiezanger die om wat aandacht van de Privé en Story met dat verschrikkelijk wijf van een Kim Kütter is getrouwd. (Als je ze niet kent kan je googlen)

Enfin, die twee flapdrollen hebben een goed beluisterde podcast waarin ze het nieuws bespreken. Dit keer ging het over onze Jan Roos. En de heren vinden dat hij een jaar in de gevangenis moet zitten. Waarom is niet helemaal duidelijk. “Jan Roos heeft zulke afschuwelijke dingen gezegd. En opgeroepen tot haat en opruiing.”

Dat zijn natuurlijk geen concrete bewijzen daarvan, Japie. Liever gezegd, kom maar eens met voorbeelden aankakken, enorme zak stront met kraaloogjes. Want ik kan je wel ff zeggen dat je nu smaad en laster aan je broek hebt hangen. See you in court, little bitch.

Jan Roos moet jaar gevangenis in