K*tomroep PowNed stel smerige opportunisten

Zo rijk is de Walgelijk Man
Zo rijk is de Walgelijk Man

Dat de omroep van Dominique Weesie (walgelijke man) een stel laaielichters zijn was geen geheim. Dat ze nu gaan fuseren met AVRO-Tros een lachertje voor de mensen die riepen het bestel te gaan opblazen. Dat Weesie en die talentloze Rutger Castricum miljoenen belastinggeld in hun zakken hebben gestopt is schandalig. Maar dat je nu over de rug van de noodlijdende horeca leden probeert te werven is wel echt the bloody limit.

“Wordt lid van PowNed dan steunen wij de horeca met een tientje.” Hoe verzin je het? De horeca heeft verschrikkelijk geleden onder de coronamaatregelen, terwijl Weesie elk jaar een kwart miljoen euro op zijn bank krijgt van ons gemeenschapsgeld. En dan nu de zogenaamde redder in nood willen zijn om mensen met een café of restaurant een tientje te geven. Hoe slecht ben je dan! En dat tientje is ook niet zomaar. Nee, je moet wel eerst even lid worden van die k*tomroep. Dus het heeft helemaal niks met schrale liefdadigheid te maken, maar weer met de zakken van Weesie en Castricum. Deze mensen zijn niet alleen walgelijk, ze deugen gewoon niet. Opportunisten zijn het smerigste drek onder in het riool.

[sc name=”pownedhoreca”]

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x