Matthijs van Nieuwkerk heeft weer iets warms om tegenaan te kruipen

mattie
mattie

Er gingen veel dingen mis in het leven bij Matthijs. Zijn kledingkeuzes bijvoorbeeld. Of zijn tv-debuut in België waar niemand naar keek. Er is nu wel iets dat wel lijkt te lukken bij de presentator die 45 jaar iedere dag op de buis was met DWDD.

Weekblad Story weet te melden dat Matthijs van Nieuwkerk is gescheiden én alweer een nieuwe vriendin heeft. De vrouw die nu de pruillipjes van Matthijs mag zoenen is niemand minder dan Martha Riemsma: “Een gescheiden moeder van twee tienerzoons. Story fotografeerde het stel bij Matthijs thuis in zijn Gelderse woonboerderij, waar ze veel tijd doorbrengen.” Ze is hoofdredacteur van De Twentsche Courant Tubantia. LEUUUUUK!

De nieuwe vriendin:

martha riemsma
Matthijs van Nieuwkerk heeft weer iets warms om tegenaan te kruipen 2
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x