Dennis Schouten is homo

Dennis Schouten is homo
Dennis Schouten is homo

Dennis Schouten is homo. Althans volgens Tukkertje Lorenzo tijdens een spetterend optreden. Nadat we met zijn begeleiding van de sociale werkplaats hadden afgesproken het muzikale zwaargewicht verder maar te negeren gooit hij zonder knipperen Dennis uit de kast. Natuurlijk waren er wel al twijfels na de haartransplantatie en bruiningscrême, maar om nou zo onvoorzichtig met de geaardheid van onze Twentse vriend om te gaan. Ik weet het niet hoor.

Overigens is Jan ook homo volgens Lorenzo. Dus de vraag is nu: wie is het mannetje en wie het vrouwtje?

Dennis Schouten is homo
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x