Wasbakkenblaffer Doedens in therapie

Ferry-Doedens
Ferry-Doedens

Nou, dat werd tijd. Eerst vanwege je cokeverslaving uit GTST geschopt worden en daarna uit pure ellende dag in dag uit aan je buitenboordmotor rukken om de huur te betalen. Ieder mens zou even op de sofa moeten liggen voor wat psychische hulp dan.

‘Ik vind het leuk om de randjes van het leven op te zoeken. Dat kan een gevaarlijke cocktail zijn van gedachtes, voornemens en uiteindelijke keuzes.’ Het enige randje dat Ferry de laatste tijd nog opzoekt is die van zijn wasbak, die hij iedere keer moet volblaffen voor zijn Only Fans. Dus de in de warre prutser is in therapie gegaan. “Het is zo lekker om alles aan iemand te vertellen! Als tip krijg ik terug om vaker mijn rust te bewaren. Helemaal top. Ik kan het echt iedereen aanraden.” Nou Fer, als we tips willen om ons leven op orde te maken zal jij wel de laatste zijn naar wie we zouden moeten luisteren. Hup, gier die salami nog eens door je klauwen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x