BN’ers als dragqueen, Gordon wil aandacht

Gordon
Gordon

Nou nou, het is weer een hit hoor. Bekende mannen die zich als vrouw laten aankleden. Lekker taboedoorbrekend roepen ze dan. Het zal allemaal wel, ieder zijn ding. Al denk ik dat Jim Bakkum binnenkort uit het kastje komt als transformer. Maar goed, er is veel aandacht voor het programma Make Up Your Mind. En waar aandacht is komt altijd een aandachtsjunk aankakken.

En ja hoor, daar is ie weer: Gordon. Op Insta plaatst ie onder het kopje complimenten een filmpje met zichzelf in de hoofdrol. Maar laten we even wel zijn, wat een eng wijf is Goor zeg. Mijn hemel. Die doorgesnoven bollus van hem past niet echt bij een vrouwenlijf. Ach, het draait om zijn shotje aandacht, moet je maar denken.

https://www.instagram.com/p/CO7zSFZJJaS/?utm_source=ig_web_copy_link
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x