Goh, BN’ers als dragqueens

We leven in vreemde tijden. Want waar de hele dag wordt geschreeuwd dat je vooral jezelf moet zijn willen de politiek correcte BN’ertjes vooral dat je niet jezelf bent. Je moet denken en doen als zij, anders deug je niet en mag je niet meer meedoen. Behalve dan als je jezelf wil verbouwen of als kerel je als vrouw wil aankleden, dan hoef je juist niet jezelf te zijn. Heel verwarrend.

Gisteravond liepen er in het programma Make Up Your Mind een paar mannen met hun snikkel tussen de benen geplakt. Want iedereen moet vinden dat dragqueens heel normaal zijn. Dus deden onder andere Jim Bakkum, Barry Atsma en Peter R de Vries gezellig mee.

Barr Atsma met plaktieten en een rode baard
Jim Bakkum voelt zich wel erg thuis in zijn nieuwe uiterlijk
Peter R de Vries is ook als vrouw een enorme l*l
En wie deze meneer is weten we niet.

Enfin. Een groot succes. Ze zullen ook vast wel weer gaan roepen dat het taboedoorbrekend is, terwijl dit niets meer dan een freakshow is. Jim Bakkum vat het mooi samen in een tweet. “Be Who You Are”, zegt ie terwijl hij nou juist niet was wie hij is.

85 reacties op “Goh, BN’ers als dragqueens”

  1. martosaurus zegt:

    Alleen ter meerdere eer en glorie van henzelf, kijk mij een Woke zijn! Dit soort extremen doen de acceptatie van homosexuelen absoluut geen goed. Juist bij homofoben leeft al het idee dat homosexualiteit gepaard gaat met extreem gedrag en dat wordt nu bevestigd, terwijl de meeste homo / lesbi gewoon een normaal koppel vormen (huisje boompje beestje), maar dat zie je niet in de media.

    Stel dat de programma’s ex-on-the-beach en Temptation Island de acceptatie van hetrosexuelen moet bevorderen. Gaat niet lukken. Als iets als normaal moet doorgaan moet je de normaal benadrukken en niet de extremen.

    0
    0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.