Rico Verhoeven heeft een nieuwe liefde

naomy-van-beem
naomy-van-beem

De notoire schuinsmarcheerder is weer aan de vrouw!

De enige Nederlander die het qua sixpack wint van Jan Roos is niet langer vrijgezel. Rico Verhoeven zette vorig jaar een punt achter zijn relatie met Jacky Duchenne – de moeder van zijn drie kinderen – om meer tijd met types als Fabiola Volkers door te kunnen brengen. Uiteraard was dat geen blijvertje, maar er is nu wel iemand in het leven van de kickbokser die het met hem kan uithouden.

Haar naam: Naomy van Beem. Haar functie: influencer. Dus dan weet je het wel. De goudgraver en Rico zijn op de foto gezet terwijl ze “intiem” met elkaar aan het klooien waren aan de rand van een zwembad in Marbella. Shownieuws heeft de beelden.

Wanneer de kickbokser Badr Hari voor een derde keer klappen gaat geven is nog niet bekend.

https://www.instagram.com/p/COswnuyJ2G-/
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x