Moeder Hazes zet reacties uit

Raxhel-Hazes
Raxhel-Hazes

Rachel, zelf niet vies van een sneer hier en daar, vindt het niet leuk als mensjes niet leuk tegen haar doen. Het stuk perkament op pootjes heeft reacties onder haar Insta uitgezet. Ze heeft geen trek meer in negativiteit. Wat bijzonder is voor iemand met een karakter van een bak zoutzuur.

“Lieve volgers, ik heb vandaag besloten om geen platform meer te bieden aan alle negatieve mensen die zomaar allerlei uitlatingen over mij doen die nog niet een fractie van de waarheid zijn. Ik distantieer mij van diegenen die mij totaal niet persoonlijk kennen en het nodig vinden om alleen maar nare negatieve reacties te plaatsen.”

Bijzonder kinderachtig. Wij smullen juist van negatieve commentaren. Wat zeg ik, we zwemmen erin.

https://www.instagram.com/p/CONEHCbBQwP/?utm_source=ig_web_copy_link