VPRO trapt Ismail Ilgun eruit

VPRO trapt Ismail Ilgun eruit
VPRO trapt Ismail Ilgun eruit

De Publieke Omroep heeft het licht gezien en komt tot inkeer. Geen toeschuifbaantjes meer voor de intens vervelende treitervlogger, de VPRO trapt Ismail Ilgun eruit..

Vorig jaar maakte Ilgun voor de NTR nog een tweedelige serie over drillrap (niemand keek) en binnenkort mocht deze non-valeur weer wat belastinggeld op zijn Penny-rekening bijschrijven om voor de VPRO een online programma over online shaming presenteren. Maar wat blijkt; ons Ilgunnetje is zelf een grote online bullebak. Niet bepaald iemand die je op dit thema wil zetten.

Na klachten van een Volkskrant-journaliste over het feit dat Ismail op zijn YouTube-kanaal onder meer de veroordeelde pedo en fulltime exposer Youness Ouaali zat te verdedigen, was het welletjes, de VPRO trapt Ismail Ilgun eruit: “We waren al langer met hem in gesprek over zijn gedrag op internet. Er zitten heel gevoelige onderwerpen in deze serie. Een presentator moet zich goed kunnen inleven en een kritische houding kunnen aannemen, vooral tegenover mensen die zich schuldig maken aan shaming.”

Ilgun zegt ‘dubbele gevoelens’ te hebben over het besluit.

Hahahahahahaha.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x