Maar bij wie heeft Dreetje Hazes Pasen gevierd?

Maar bij wie heeft Dreetje Hazes Pasen gevierd? | Roddelpraat
Maar bij wie heeft Dreetje Hazes Pasen gevierd? | Roddelpraat

André Hazes, zoon van André Hazes, wind er geen doekjes omheen. De geruchten over een terugkeer naar zijn ex kunnen de ijskast weer in. Hij zat dit paasweekend gewoon weer te bunkeren bij Van Soelen.

Ondanks geruchten over een breukreparatie met Monique Westenberg is André dit weekend tijdens pasen, bij zijn kersverse schoonfamilie in Rotterdam te vinden. Zoveel blijkt wel uit zijn Instagram-post waar hij poseert met de pa van Sarah, eigenaar van lampenboer Electro Cirkel. Wat wel opvalt is dat hij daar in een warm bad komt qua smakeloosheid.

Van de schoenen, de zonnebril, de te witte broek, de letters LOVE op de achtergrond, het bombastische Boeda-beeldje, tot het bloesje dat net een knoopje dichter had gemogen. Het straalt eigenlijk maar één ding uit: smaak is ook anno 2021 niet te koop. Kortom: Dreetje zit daar tijdens pasen geramd!

dreetje
Maar bij wie heeft Dreetje Hazes Pasen gevierd? 2