2,5 miljoen kijkers zien Famke Louise als crimineel afgevoerd worden

2,5 miljoen kijkers zien Famke Louise als crimineel afgevoerd worden
2,5 miljoen kijkers zien Famke Louise als crimineel afgevoerd worden

Ieder jaar kijken er weer hordes mensen hoe ergens in Limburg een stoffig bijbelverhaal wordt opgevoerd door allerlei BN’ers die wij ook niet interessant vinden. Met Freek fucking Bartels in de rol van Jezus C. En wie zien we daar in een oranje overal opduiken? Famke Louise als crimineel afgevoerd.

Traditiegetrouw mag een altijd BN’er-boefje de rol van badass Barabbas spelen. Zo gingen nono’s als Dennis van der Geest, Dave Roelvink, John de Wolf en Rapper Jebroer haar al voor. Dus dat zal volgend jaar wel Bilal worden. Bah! Kan iemand een petitie starten om die rol volgend jaar in de schoenen van Jan Roos te schuiven?

Andries Knevel was niet bereikbaar voor commentaar.