Bilal bij Beau

Bilal Wahib
Bilal Wahib

Zoals dat gaat bij mensen die door de media wel gemogen worden krijgt Bilal Wahib vanavond alle ruimte om zijn straatje schoon te vegen. Samen met zijn advocaat Nienke Hoogervorst schuift de rapper/viespeuk aan bij Beau, die niet bekend staat om zijn kritische vraagstelling.

Mocro Maffia-acteurs Bilal Wahib en Oussama Ahammoud daagden een jongen van twaalf uit om live op Instagram zijn snikkeltje te laten zien. Gevalletje uitlokking en verspreiding kinderporno. Wahib is gisteren opgepakt en verhoord door de politie van Amsterdam. Ook kwam naar buiten dat Bilal van jonge meisjes houdt. In een video is duidelijk te zien hoe hij een meisje van 15 verteld dat het niet om haar leeftijd gaat, maar om hoe oud zij zich voelt. Daarna meldt hij het kind gelijk: “maak me blij zou ik zeggen”.

Foutje

Maar we hoeven ons daar allemaal niet zo druk om te maken, althans dat vindt zijn advocaat. Het is allemaal een uit de hand gelopen grap. “Hij geeft toe dat hij een enorme fout heeft gemaakt en heeft vreselijk veel spijt. Het was een onbezonnen daad en een totaal misplaatste grap, zegt hij. Hij is enorm aangeslagen, ook omdat hij alles nu ziet instorten.” Ach jeetje, het laatste deel maakt natuurlijk duidelijk waar de schoen wringt. Bilal vindt het vooral vervelend omdat hij zijn eigen carrière om zeep heeft geholpen. Geen woord over het kind dat hij heeft beschadigd.

Imanuelle Grives

Het is voor Bilal te hopen dat hij de Imanuelle Grives behandeling krijgt van de media. Deze actrice werd opgepakt met een enorme hoeveelheid dope die ze wilde verhandelen op een festival. Ze werd door de rechtbank in Antwerpen veroordeeld tot 2 jaar cel waarvan 1 jaar voorwaardelijk en een boete van 1000 euro voor drugsbezit en -handel. De Nederlandse pers hebben de dealer met open armen opgevangen en vertroeteld. Overal mocht ze vertellen dat zij eigenlijk het slachtoffer was en is ook niet meer van de buis te slaan.

UPDATE: Nog voor de uitzending bij Beau heeft Bilal al zijn excuses aangeboden op TikTok. Het is allemaal de schuld van anderen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x