Wilfred Genee heel jaloers op Jinek

Wilfred-Genee
Wilfred-Genee

Eigenlijk is deze kop verschrikkelijk misleidend. Want iedereen is jaloers op Jinek. De vrouw die het bij haar talkshow soms best leuk doet gaat maar liefst een half jaar op haar krent zitten. Zes maanden vakantie voor die 1,2 miljoen per jaar die ze bij RTL beurt. Hoe lekker zijn die arbeidsvoorwaarden.

Wilfred Genee zat heel jaloers te piepen in zijn radioprogramma op Veronica. “Dat zou ik ook wel eens willen, een paar maandjes even helemaal niets. Heerlijk, wat rust in de tent.” Wie niet, Willie? Overigens zou het wel goed zijn als Genee een keer een beetje rustig aandoet. Naast Veronica Radio, Veronica Inside op tv en BNR Nieuwsradio is de presentator verschrikkelijk druk om in voetbalkantines gezonder voedsel op de toonbank te krijgen.

Trio

Wilfred is zo vaak van huis dat zijn vrouw Lili verder kijkt voor wat mannelijk vermaak. Ze is zelfs zo behoeftig aan wat kerels dat ze het bed heeft gedeeld met maar liefst twee BN’ers.