Dokter Gommie: ‘Ga allemaal naar buiten!’

Dokter Gommie: 'Ga allemaal naar buiten!'
Dokter Gommie: 'Ga allemaal naar buiten!'

Dokter Gommie, wat is het nou, ouwe Instagrammert.

Nu ons langzaam gedripfeed wordt dat versoepelingen van de coronamaatregelen niet aan de orde zijn en we nog tot juni in deze grafellende zitten, komt OMT-lid Diederik Gommers in een BNR-podcast met een bommetje: er werd te veel aandacht gelegd op het ’thuis blijven’, en dat was een verkeerde keuze, zegt hij nu met terugwerkende kracht.

LEKKER DAN!

”Misschien had ik harder moeten roepen, maar eigenlijk hadden we sporten en naar buiten gaan meer moeten stimuleren en dat dat de eerste maatregel had moeten zijn in de versoepelingen en dat het kabinet dat ook uitgestraald had.” aldus dokter Gommie, momenteel goed voor 485k volgers op Instagram.

Minder binnen blijven, meer lopen, is zijn devies. Verder raad hij mensen aan om af te vallen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x