Quinty Trustfull: Ouwe konijnen doen het prima op de treurbuis

Quinty Trustfull: Ouwe konijnen doen het prima op de treurbuis
Quinty Trustfull: Ouwe konijnen doen het prima op de treurbuis

Quinty Trustfull, of Kwintitrustvol, zoals Jan Roos haar altijd noemt, komt nogal gewaagd uit de hoek. Volgens de presentatrice van Koffietijd hoeft ze niet voor haar baantje te vrezen nu ze de 50 aantikt. Oude vrouwen doen het namelijk erg goed op de tv, aldus de oude vrouw van op tv.

“Loretta en ik zijn vrouwen die weten wat het leven kan brengen, we hebben dingen meegemaakt. Ja, ik tik de 50 aan, net als Vivian en Pernille, die op de andere dagen presenteren. Als ik om me heen kijk, zie ik dat juist dames die enigszins op leeftijd zijn het heel goed doen op tv. Anita Witzier, Astrid Joosten, Linda de Mol – dat noem ik inspiratiebronnen. Bij CNN zijn ook de nieuwspresentatoren allemaal wat ouder.”

Ontslag

Meestal als iemand zegt heel zeker van zijn baan te zijn kan die binnen no time een ontslagbrief verwachten. Dus Kwintitrustvol staat binnenkort gewoon weer om een uur of vijf een bierie in te schenken voor haar man en oud-voetballer Orlando Trustfull met wie Quinty Trustfull samen influencer Moise Trustfull heeft gebakken.