NikkieTutorials eist dat Roddelpraat over haar zwijgt

NikkieTutorials eist dat Roddelpraat over haar zwijgt
NikkieTutorials eist dat Roddelpraat over haar zwijgt

En alle TV-roddelrubrieken mogen trouwens ook niks over de gewapende overval op NikkieTutorials huis zeggen. Want dat is niet leuk en heel privé of zoiets. RTL Boulevard en Shownieuws kregen van onze bekendste transformer NikkieTutorials het verzoek te zwijgen over de zaak die nou juist in het nieuws is.

Samen met haar verloofde Dylan Drossaers werd Nikkie de Jager in augustus vorig jaar thuis overvallen. Tijdens de rechtszitting afgelopen week werd duidelijk dat de make-up-diva werd vastgebonden en geslagen met een pistool. Verschrikkelijk natuurlijk, alleen dat ook slecht nieuws over NikkieTutorials nieuws is blijkt niet helemaal in haar wereldbeeld te passen.

Statement NikkieTutorials

“Vandaag is een intense dag, vol met emoties. Aan degene die graag over de inhoud van onze overval willen praten. Ons persoonlijk leed is geen clickbait, sappig openingsverhaal voor een tv-programma of snelle tweet. Elke keer als wij de inhoud voorbij zien komen doet het zeer. Het is niet voor niks dat wij duidelijk hebben gekozen om dit zoveel mogelijk privé te houden, uit zelfbescherming voor ons verwerkingsproces. Een proces waar we nog dagelijks in zitten.”

Reactie Roddelpraat

Ja, doei.