FOTO: Andre Hazes met nieuwe liefde

sarah-van-soelen
sarah-van-soelen

Notoir schuinsmarcheerder Andre Hazes, die onlangs in een statement liet weten hélemaal klaar te zijn met Monique, is op de plaat gezet met zijn nieuwste love interest: Sarah van Soelen

Van oud naar jong

Het imago van geriatrieliefhebber lijkt Andre Hazes definitief van zich af te willen schudden, want Sarah van Soelen is nog maar 25 lentes jong. Dat is even andere koek dan Monique Westenberg (53) of die ene van RTL Boulevard (werkelijk geen idee wat daar de leeftijd van is).

Wiepen?

Tegen de roddelpers houdt André vol dat ze ‘een vriendin’ is en niet meer dan dat. De Pulitzerprijs-winnaars van STORY hebben echter achterhaald dat ze van wiepenstijn doen, en fotografeerde het stel laatst gezamenlijk. Bloedstollend, als je het ons vraagt, en we kunnen niet wáchten tot de volgende snippets aan fotomateriaal van deze lovebirds opduiken. André en Sarah, hét vaccin tegen verveling.

Omdat RoddelPraat.nl precies één (1) dag jong is en we geen dikke fotofactuur wensen ontvangen, linken we maar naar de foto van de twee tortelduiven. KLIK!