Zucht. Ook Donny Roelvink maakt een statement

Ik kan het bijna niet meer aan. Al die B-C-DN’ertjes die ook even aandacht willen naar aanleiding van het misbruikschandaal in Hilversum. Nu weer de zoon van de kermiszanger Dries Roelvink. Deze Donny, bekend als zoon van de kermiszanger Dries Roelvink, zet op zijn Insta ook maar een tekst. Of hij weet wat er staat is onduidelijk, maar kom op mensen. Houd hier mee op.

“Lieve jongens, wees het type man met wie je zou willen dat je dochter mee samen is” staat er in het Engels. En dat dan uit de mond van Donny Roelvink, de man van wie heel Nederland hoopt dat het nooit hun schoonzoon wordt. En dan onder dat plaatje de tekst zetten: “Wees een echte man.” Hahahaha, dan heb je het echt begrepen. Manmanman.

20 reacties op “Zucht. Ook Donny Roelvink maakt een statement

 1. Dries Roelvink Official ®™ zegt:

  Hoor nou, zo staat het niet daar.
  Ik zeg
  “Lieve jongens, wees het type jongen als je wil dat je samen ben met je dochter”
  Niet dat ik een dochter hebt, maar hippotisch gezien ken het wel natuurlijk, en daarmee moet je dus je schoonzoon er vanaf rossen als die een eikel is. Of zo in die richting.

  M’n vader zij het laatst heel mooi.

  11
  6
  • Anti Alles zegt:

   Hallo Shirma,

   Misschien moet je die volgezogen tampon eens uit je kut halen. Zit er al 3 weken in en het begint nu wel een beetje te stinken. Gewoon een idee hoor, kijk maar wat je er mee doet.

   Groetjes,

   19
   3
 2. Gele wortel zegt:

  Dan kies je er voor om je hele kop te te verbouwen naar model Mia bella Ankara en dan denkt Donner Roelvink zoals wij hem inmiddels noemen dat iemand hem nog serieus neemt. Hahahahahahahahahahahaaaaa

  10
  3
 3. Dinges zegt:

  Ga es iets nuttigs doen voor de samenleving man ipv steeds de media op te zoeken onder het mom van ZNer … teren op de zak van die huilebalk ve vader van je … ook al zo’n clown (die vond zichzelf de aangewezen persoon voor het songfestival … wahahaha wie wil zo’n ouwe bruingebakken omhooggevallen kermis attractie nou als inzending doorsturen … je schaamt je dood als Nederlander ! ) Enfin die bekende appel hè … appelflap ja!!!

  5
  2
 4. Claude zegt:

  Waarom zo veel haat naar de familie Roelvink? Ik zing alle nummers van Dries naadloos mee! Dries heeft echt wat bereikt in zijn leven, namelijk een glansrijke zangcarrière. Wie kent hem nou niet? De twijfel over de woordenschat van de familie Roelvink vind ik ook onterecht. Jan, kijk eens naar je eigen stukje. Valt je niks op……. Hier en mee moeten aan mekaar. En de vertaling van jouw Engelse zin loopt ook niet helemaal lekker. Dus stop met commentaar geven op andere mensen A.U.B., dankjewel!

  3
  6
  • Anti alles zegt:

   Claude heb je nog meer te janken of was dit het? Hoelang heb je al niet geneukt? De frustratie spat er vanaf.
   Je hoeft deze website niet te bezoeken en de stukjes te lezen. Ook reageren hoeft niet. Je kan ook gewoon lekker wegblijven als het je toch allemaal zo irriteert. Dat doe ik ook namelijk.

   4
   0
   • rukkertje lorenzo zegt:

    He lelijke pisnicht . Nu ik net je pa hard heb genomen heb ik wel even tijd voor je. Haal die kurk nu eens uit je reet want er komt alleen maar stront uit je met puistjes besmeurde bek.

    0
    1
 5. Rotjong zegt:

  Wel erg ironisch zijn bericht. Is ie soms vergeten wat z’n broertje Dave heeft gedaan? Of hoe hij zich heeft gedragen bij temptation island of hoe hij zich nu gedraagt door op feestjes rond te roepen met welke meiden die allemaal naar bed is geweest. Die enge ‘dietim’ heeft ook een bericht gepost! Wat een lef, na alles wat hij jonge meiden heeft aangedaan.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.