Zucht. De Toppers gaan weer optreden

Toppers

In Nederland is de scheiding tussen friet en patat zeggers bijna net zo hevig als die van mensen die lekker gaan op de Toppers en mensen die er zelfmoordneigingen (geen tip) van krijgen. Enfin, ik hoor bij de laatste groep. Je zult mij dan ook nooit zien bij die schijtmelige concerten in thema. Dit jaar hebben ze voor flower power gekozen. Je ziet nu alweer treinladingen verklede mensen die kant op gaan in een hippiepakkie.

Ik wens ze heel veel plezier.

https://www.instagram.com/tv/Cb7-s61Kn86/?utm_source=ig_web_copy_link

34 reacties op “Zucht. De Toppers gaan weer optreden

 1. Topperrrrrrrr zegt:

  Eerlijk bekennen dat ik vaker bij de Toppers ben geweest.
  Vriendin-lief met mij, haar vriendinnen en een paar partners.

  Totaal niet mijn muziek maar altijd erg gezellig.
  En een groot voordeel geen bezoekers/buitenlanders uit Noord Afrika, geen gezeik.
  Iedereen is vriendelijk.

  38
  11
 2. Siewert, de Man van Negen Miljoen zegt:

  Het hele voetbalveld in de arena vol met mensen die 120 euro per persoon betalen om een paar uur lang in die klereherrie te staan zweten.

  Fijn dat het kan, zo een megaspreaderevent.
  Twee avonden op rij.
  Ik denk dat ze allemaal met corona in de trein stappen. Eind september hebben we een nieuwe lockdown.
  Noteert u ‘m vast in de agenda?

  27
  13
  • Dwight zegt:

   Als je nog steeds denkt dat er een lockdown was vanwege een gezondheidsgevaar heb je echt een plaat voor je hoofd.

   32
   18
  • Geheimnis und Umwelt zegt:

   Alles ist eine große Verschwörung.
   En jij staat ook in het middelpunt.

   Met 5G ben je veilig.

   13
   4
  • Dingus zegt:

   Nog steed 14 domme schapen hiero met hun dislike. FUCk YOU. Dom schapen volk, kots op jullie

   0
   7
  • Geheimnis und Umwelt zegt:

   Nee, die lockdown was om Poetin de kans te geven om z’n leger op orde te krijgen. Uiteindelijk trekt India aan de touwtjes. We moeten bij volle maan uierzalf op ons hoofd smeren om de gereflecteerde stralingsenergie vast te leggen.
   Straling = Kracht. En Kracht=Macht.
   De veranderingen in de cellen van je lichaam ontstaan ten gevolge van een infusie van nieuwe elektromagnetische impulsen.
   De parabolische structuur van energieoverdracht en energiewisselingen in de cellen wordt langzaam herzien tijdens deze mutaties. Zodra het signaal op een maandag om 12:00 uur wordt uitgezonden dan weet u hoe laat het is. Let op, alleen hoorbaar voor ongevaccineerden.

   Houdt uw huisdieren binnen.
   Door de drang naar de positieve magnetische velden is de pool-omkering daar extra actueel…eerst ervaart u het als; heel blij en binnen een tel heel somber…totdat je voelt dat dit de yin-yang is vd celmembraan=polarisatie-depolarisatie

   Houdt je telefoon updated de nieuwe instructies volgen elkaar steeds sneller op tot één langgerekt signaal.

   22
   2
 3. Derby Downer zegt:

  Pas maar op. In het regelementen de Televizier staat dat “kanalen/series waarin zelfdoding wordt aangemoedigd” uitgesloten zijn van de stemming.

  4
  2
 4. ir Anton zegt:

  Het is allebei fout: de juiste benaming is patates frites, al het andere zijn onjuiste afgeleiden.

  2
  4
 5. Timmy zegt:

  Gefrituurde aardappelpartjes is correct Nederlands. Bij gebakken en gekookt of gepoft gaan we ook niet plots buitenlands praten. Patat is überhaupt raar als je naar Duitsland en Frankrijk kijkt. Waarom de aardappelen in dat geval plots patatas gaan noemen. Achterlijk!

  5
  2
 6. Fan van Roddelpraat zegt:

  Prima toch. Ik zal er nooit naar toe gaan. Ik ben allergisch voor René Froger.

  6
  0
  • Holoscopisch gezinde adviseuse zegt:

   No waay, René Froger is toch met pensioen gegaan? Die was vorig jaar 65 geworden, alles deed hem zeer, z’n levercirrose speelde op, bloeddruk niet goed de suikerziekte diabetes A bedreigt hem, en van zoveel stress van die andere toppers
   werd automatisch zijn lichaam helemaal onrustig, dan klopt het volgens Natasja niet meer en dan blijft ze zoeken totdat hij pas stopt.

   Met het steeds verder openen en zuiveren van chakra 3 heeft René Froger veel te veel afvalstoffen die zich opeenhopen in de weefsels en spieren, dus logisch dat het spierpijnen geeft en dat hij zo een bolle kop heeft en overal vochtophopingen onderhuids waardoor hij zwelt en alles hem te krap aanvoelt. Hij weegt 115 kilo.
   Dus veel in de reformatiestand koppelen voor Natasja en René.
   Deze oude man heeft rust nodig en geen bier en sterke alcoholische dranken maar juust mineraalwater en tropisch fruit!

   Anders brandt hij op net als Gordon en dan kan hij alleen nog maar miezeren en janken.

   Eet bananen René Froger!
   Je zult voelen hoe je innerste opeenstapeling geluksgevoelens zich opent als een kristallen lotusbloem en direct je libido beïnvloedt via je wervelkolom en je zal zien deze van de hersenvloeistof tot aan je darmpap als vloeibare materie door je systeem duwt en pusht en door alle zenuwkanalen heen tot en met je oorlellen en de voorhuid.
   Natasja zal weer van je gaan houden en je beminnen en liefhebben als nooit tevoren. En stop met zingen.
   Jouw tijd is geweest.

   8
   0
 7. Patterson zegt:

  Mooi man. Onbegrijpelijk dat ze te lui zijn om op wereldtoneel te gaan. Te gierig om hun talent met de wereld te delen.

  1
  1
 8. de floppers zegt:

  dacht dat froger vorig jaar beloofde te stoppen wegens gezondheidsproblemen oa.
  de zoveelste leugen uit de mond van n zeer slechte ´´zanger ´´die weer nodig moet.
  vreselijk, wat een oubollige troep.

  2
  0
 9. Pascallie zegt:

  Weet je wat pas echt grappig zou zijn is dat Roddelpraat oordoppen (wellicht via een partner of zo) verkoopt op de website. Maar ook in de uitzending. Wel met het brandmerk Roddelpraat, in de oordoppen. Als in: Ene oor in andere oor uit. Zoiets. ❤️

  2
  0
 10. Scoop Nieuws zegt:

  SCOOOOOOOOOOOPPPPPPPPP!

  Charly Luske is in het programma RoddelPraat neergezet als een notoire vreemdganger. Presentatoren Dennis Schouten en Jan Roos zijn snoeihard; ze lieten zelfs spraakberichten horen waarop de zanger in tranen uitbarst. Inmiddels heeft zijn vrouw Tanja Jess bevestigd dat er relatieproblemen zijn, en heeft Charly zelf zijn excuses aangeboden.

  Boos op Yvonne

  Volgens Dennis beraamt Charly nu een aanval op hem voor, maar dat ontkent hij. “Ik word er door Dennis Schouten valselijk van beschuldigd hem na de uitzending van afgelopen woensdag bedreigd te hebben of mensen op hem af te hebben gestuurd om hem te bedreigen. Dit berust volledig op onwaarheid”, reageert hij op Instagram.

  Hij vervolgt: “Dat heb ik hem ook al direct medegedeeld. Helaas heeft hij deze aantijging toch op social media geplaatst en heeft Yvonne Coldeweijer dit blindelings en zonder wederhoor overgenomen. Dit heeft tot gevolg dat ik nu op social media veelvuldig bedreigd wordt. Ik heb daar aangifte van gedaan bij de politie.”
  Yvonne slaat terug

  Zowel Dennis als Yvonne hebben het bij het verkeerde eind, aldus Charly. “Dennis Schouten heeft naar eigen zeggen al lang voordat hij het item over mij plaatste persoonlijke beveiliging ingeschakeld omdat hij blijkbaar een heleboel mensen boos gemaakt heeft en dus al geruime tijd bedreigd wordt. Nogmaals, ik heb daar niets mee te maken.”

  Wat vindt Yvonne van het verwijt van Charly dat ze geen wederhoor heeft gepleegd? Ze is niet onder de indruk. “Je deed ook geen wederhoor bij je vrouw toch, voordat je hem in een ander stak?”, sneert ze op haar juicekanaal.
  ‘Verlaat hem!’

  Yvonne roept Tanja bovendien op om Charly te verlaten. “Beste Tanja, als je je man aanziet voor beschadigd/ziek, plaats je hem in een slachtofferrol. Hij zal zichzelf dan ook als slachtoffer zien en jarenlang doorgaan met dit gedrag. Je moet je eigen man altijd voor vol aanzien en dus wel gewoon keihard laten vallen”, zegt ze.

  Uiteindelijk zal ze RoddelPraat dankbaar zijn, denkt Yvonne. “Laat hem consequenties ervaren van zijn keuzes. Nu moest RoddelPraat de nare consequentie zijn, maar nou kan hij wel eindelijk iets leren. Let maar op, binnenkort ben je ze nog dankbaar ook.”
  Heel erg triest

  Patty Brard van Shownieuws vindt het heel erg triest dat de juicekanalen als hyena’s op de huwelijksproblemen van Charly en Tanja springen. “Ik vind het heel erg triest dat deze mensen, die toch ook een gezin hebben met twee kinderen, eigenlijk gedwongen worden min of meer om te reageren op iets wat bij RoddelPraat besproken wordt.”

  Ze vervolgt: “Daarvan denk ik: dit is een probleem dat al langer bestaat tussen twee mensen en waar ze ook aan werken, waar ze privé aan werken. Is het dan noodzakelijk om dat naar buiten te brengen?”
  Niets nieuws

  Weekend-baas Bart Ettekoven ziet de ernst niet zo. “Ze heeft het zelf al een keer naar buiten gebracht, hè? Ze heeft er zelf ook nooit een geheim van gemaakt dat er best problemen zijn in dat huwelijk. Ze zijn in 2008 getrouwd en ze heeft in een groot interview in de LINDA. al eens verteld dat ze ook relatietherapie hebben. Het is dus niet helemaal nieuw.”

  Patty: “Ik vind het wel heel erg triest dat zo’n familie eigenlijk kapot is in één dag.”

  Bart: “Nou, ik weet niet of ze kapot zijn. Ik denk dat ze deze hobbel misschien ook nog wel samen zouden kunnen nemen, omdat ze al langer struggelen met dit probleem. Het is ook niet iets wat als donderslag bij heldere hemel voor Tanja komt.”

  4
  3
  • Turmulator zegt:

   Ja scoop ja. Scoop?
   Wat is de scoop?
   Waar is die scoop?
   Zie jij een scoop?
   Dit is geen scoop!

   Alles is bekend.
   Charly woont nu in West Grafrdijk.
   Patty Brard is een trut.
   Evert zit vuist diep in de reet van ome John.
   En Tanja en Charly hebben tijdelijk even ruzie. Niks nieuws onder de zon.

   6
   2

Reacties zijn gesloten.