Zoon Borsato heel erg boos

borsato

En gelijk heeft ie. Want of zijn vader Marco nou schuldig of onschuldig is, zijn kinderen en de vrouw hebben er natuurlijk niets mee te maken. Dat zij worden bedreigd is ronduit walgelijk. Natuurlijk heeft Roddelpraat het verhaal naar buiten gebracht en natuurlijk ben je daar als zoon dan ook boos om. Dat vertelt hij aan Reality.FBI in niet misverstane woorden.

Maar kom op zeg, laat die naasten van Borsato met rust.

26 reacties op “Zoon Borsato heel erg boos

 1. Kat zegt:

  Het is en blijft zijn vader! hoe de vork ook in de steel zit !
  Ik vind het kloten dat de kinderen dit soort berichten toe gestuurd krijgen, zei hebben er toch niets mee te maken! zei hebben het volste recht om achter hun vader te blijven staan, denkende dat hij onschuldig zal zijn,
  we zullen het zien…….

  25
  8
 2. T O Y S VOOR G I R L S zegt:

  >>> B R E A K I N G N I E U W S <<<<

  Nicol Kremers, de aanstaande ex van Peter Gillis uit de Campingserie Massa is Kassa start een webwinkel waar ze siliconen dildo's en vibrators
  gaat verkopen en handboeien van kattenbont.

  De meeste producten zijn getest op mensen maar je weet het maar nooit met die Chinese webshop rommel die de markt van de sextoys tegenwoordig overspoeld.

  De 32-jarige onderneemster treedt met haar sex-winkeltje in de voetsporen van de ex van de tandenloze Donnie Roelvink.
  Ook Laura verklaarde begin vorige week zich te gaan toeleggen op het verkopen van erotische producten uit China, waaronder een vibrerend massageapparaat van het merk Lelo.

  Kampeerkoningin Kremers meldt ook verschillende doorschijnende nylon negligées in de collectie op te nemen en op verzoek zal ze overwegen om glutenvrij eetbare onderbroeken op de markt te brengen.
  Anti-allergene producten om het seksleven een boost te geven beleven een enorme opleving nu zeven van de tien vrouwen hun eigen allergische reactie heeft ontwikkeld.
  .

  13
  10
 3. Bipolaire Cokejunk zegt:

  Marco B een walgelijke pedofiel! Het is toch niet te geloven. Op het ene moment zingt hij vandaag is rood en het volgende moment zit hij aan een veertienjarige. Wat zoontje lief betreft heb ik geen medelijden. Het spreekwoord leid niet voor niets. Zo vader zo zoon. Het is een kwestie van tijd voordat hij met zijn eerste hit komt en vervolgens jurylid wordt bij de voicekids om dan vervolgens met zijn tengels aan een minderjarige te zitten bij de voice kids barbecue.

  10
  22
 4. Sanne zegt:

  Ze moeten heel die familie aanpakken, ik heb met Luca op school gezeten en hij doet zich nu een heel stuk minder stoer voor dat hij was. Mensen uitschelden vanwege arme ouders. Nu mag die het zelf voelen met een vader als PEDOFIEL!

  9
  0
 5. Joop van Ellende zegt:

  Het is net onkruid. Zingt Borsato eindelijk een toontje lager komt er elders weer iets naar boven. Terugkijkend heeft die soundmixshow heel veel ellende veroorzaakt en we zijn er nog niet vanaf.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.