Zonnestudio Zuid heeft nieuwe zonnebank nodig

Ja, ok. Deze is gewoon wat flauw. Helemaal als je beseft dat de schrijver van dit stukje zelf een BMI van een zeekoe heeft. Maar goed, laten we de grap toch maar even maken. Zonnestudio Zuid heeft met spoed een nieuwe zonnebank nodig. Tukkertje Lorenzo ging er op eentje liggen.

HAHAHAHAHAHAHAHA!!! Altijd blijven lachen.

41 reacties op “Zonnestudio Zuid heeft nieuwe zonnebank nodig

 1. Henry V. (Achternaam bij de redactie bekend) zegt:

  Zonnebank anno 2021???
  Echt niet normaal dit!!

  Of de straling nu komt van de zon of uit de zonnebank elke keer beschadigt het je huid en elke keer dat je onder de zonnebank bent geweest wordt je huid in een korte tijd blootgesteld aan een grote dosis uv-licht met het risico op huidk a n k e r.

  Een zonnebank is volgens de dokter net zo slecht voor je als de zon en de kans op kwaadaardige aandoeningen is groot. Bovendien blijf je net zo lelijk.

  Dusse Lorenzo.. niet meer doen hé!!
  It’s bad!!

  44
  4
 2. Mabel wist de shit zegt:

  Helemaal niets aan de hand, dat joch is gewoon naar de zonnebank geweest. Misschien is het een idee om eens op zoek te gaan naar een goede nieuwsbron want dit soort non nieuws is ruk. Je kan van Alberta Verlinden iets vinden, maar ze heeft wel de bronnen. Misschien een ideetje voor een samenwerking beter dan die domme doos van gisteren.

  14
  10
  • Pieter zegt:

   Eensch 👍😄
   En misschien is grappiger om een staatsmongeaul als Guido den Aantrekker of die vieze Pedo Schimmelpenninck eens wat vaker voor het voetlicht te trekken?

   En verder al het gespuis dat aan de desk hangt bij shownieuws en boulevard, die deugkneuzen zijn allemaal verslaafd aan insta en de socials, lijkt mij sterk dat die geen onzinnigheden te delen hebben.

   Is het veenlijk weer begraven of zit die tijdelijk onder de radar tegenwoordig?

   Ik vraag dat voor een vriend.

   35
   1
 3. Bipolaire cokejunk zegt:

  Mijn hemel wat een vetklep! Wat een joekel! Die buik… jeeeez… die kunnen ze ook gebruiken als springkussen op kinderfeestjes! Mijn hemel!

  Het woord ‘gezond’ kent onze Lorrie niet. Zou mij niks verbazen als er frituurvet door zijn aderen stroomt inplaats van bloed. Die gozer heeft het figuur van een skippybal!

  3
  4
  • True False zegt:

   We hebben hem gisteren uitgezwaaid, heb je dat momentje gemist?
   Het was prachtig!!!! Een zielige zaadvlek die eieren voor z’n geld kiest.

   Hij is op trektocht in Rukistan en blijft voorlopig wel even weg. (Lees:forever)

   Hij spartelde nog wel even tegen maar toen het tot zijn botte brein was doorgedrongen dat zijn vertrek door iedereen werd toegejuicht is hij ineens vertrokken. Naar Rukistan, waar de rifapen nog mogen sissen naar de meisjes.

   Mooi ding hoor, zo een complete permaban en hopelijk kunnen Dennis en Jan hem weren tot het einde der tijden.

   33
   2
 4. René van Geleen zegt:

  Haha weer een geweldig nieuwsbericht ik liep net over het trottoir en keek op mijn smartphone of RoddelPraat een nieuw nieuwsbericht had en toen ik op mijn smartphone keek ging het over tukkertje lorenzo geweldig

  2
  27
  • Simone zegt:

   Oei. Waar lach jij om? Draait Het Licht??

   Wat is deze??
   Kale marekanenpraat godverjee.
   Waarom isdeze bewering zo leuk?
   Meneer. Het zou fijn zijn als u uw beweegredenen terstond kunt toelichten. Wij begrijpen hier namelijk geen ene kut van, nøkdønk kansloze geëxcommuniceerde afvallige.
   .

   7
   1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.