Zeven dagen per week VI-mannen

Nou nou, het is dan eindelijk zover. John de Mol heeft de mannen van Veronica Inside zo gek gekregen om deze zomer elke dag van de week een talkshow te gaan doen op zijn campingzender. “Natuurlijk gaat dat programma hier op SBS 6 komen. Het komt elke dag, zeven dagen per wek op SBS 6. Voetbalwedstrijden zijn in principe van 18.00 tot 20.00 uur en van 21.00 tot 23.00 uur ofzo, dus de talkshow komt dan rond een uur of elf”, aldus roddeltante Albert Verlinde.

En dat is dan weer precies tegenover Humberto met zijn praatprogramma. Grappig, want de heren kunnen elkaar niet uitstaan. Wij zijn, ondanks die verschrikkelijk John de Mol, sowieso voor de VI-boys. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp gaan tijdens het EK dus elke dag een show maken. En dat is knap, want het is nu al met twee dagen per week lastig om leuk te blijven.

Shownieuws

Albert Verlinde weet ook te melden dat Shownieuws moet verplaatsen voor VI.  “Volgens mij zijn ze aan het nadenken – dat hoor ik in de wandelgangen – dat wij dan naar een vroeger tijdstip gaan. Als je niet van voetbal houdt, kun je dan naar Shownieuws kijken waar het over de andere dingen van het leven gaat.”

Dennis Schouten

Nu Wilfred weer meer op zender is hoopt ook iemand anders er beter van te worden. Onze eigen Dennis is alweer aan het bedelen om een baantje. Schattig, maar bij Talpa komt ie er niet meer in. Misschien bij Humberto proberen, Dennie.

10 reacties op “Zeven dagen per week VI-mannen

  1. Beatrice zegt:

    Het blijft gissen of genoeg leuk videomateriaal uit deze geldgraai programmering zal komen. Misschien kan Johan zn duiten terugverdienen die ie weggeeft ivm het Wilfred geintje van 22 juni 2020. Iig zal GrootGraaier Sjon wel rekenen op dikke winst, denkelijk.

    0
    0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.