Entertainment

Yvonne Coldeweijer over baan als roddelkoningin: ‘Heb de juice uitgespeeld’

yvonne coldeweijer

Yvonne Coldeweijer zat lange tijd op de troon als het ging om de wereld van de juice. Toch heeft ze onlangs een stapje terug gedaan en nu lijkt ze nóg een stapje terug te gaan doen.

Queen of Juice

Yvonne Coldeweijer startte een nieuwe beweging door op Instagram scoops te plaatsen over bekende Nederlanders. De ene na de andere bekende Nederlanders werd door de Queen of Juice exposed. Ondanks dat velen er een mening over hadden, begonnen mensen Yvonne massaal te volgen, ze konden geen genoeg krijgen van de juice.

Toch heeft ze sinds kort een stapje terug gedaan. Ze heeft haar scoops achter een betaalmuur gegooid door een Juice Member Club op te richten en haar Instagram te veranderen in een privékanaal waar ze dingen over haar privéleven deelt. Zo deelt ze haar vriend, beelden als ze op vakantie gaat, dingen over haar huis en haar kind. Toch is het bij de Juice Member Club – waarvoor mensen 8,95 euro per maand betalen – stiller dan ooit.

Yvonne Coldeweijer over baan als roddelkoningin: ‘Heb de juice uitgespeeld’

Yvonne heeft al eerder laten weten dat er amper juice is om te delen met haar Juice Member club, maar nu doet ze nog een boekje open over haar tijd als de Queen of Juice. “Ik vind juice ook wel heel erg een tijdsgeest. Er was heel veel wat daarvoor allemaal normaal was en toen kwam #MeToo”, vertelt ze in haar podcast met Mark Koster. “En toen kwam het exposen van al dat gedrag van deze mensen en dat moest gewoon op tafel komen. In dat gat ben ik gesprongen. BN’ers dachten gewoon dat ze overal mee weg konden komen en dat is nu niet meer zo. Dat is veranderd.”

Toch lijkt Yvonne te zijn veranderd door de jaren heen, vooral in de afgelopen tijd. “Wat ik gaaf vond, is exposen. Welke mensen doen alsof ze een familieman zijn, maar gewoon echt vieze honden zijn”, zegt ze. “Uiteindelijk heb ik dat gedaan en dat is gelukt. Ik zie dat als iets wat ik heb uitgespeeld, bij wijze van spreken.” Yvonne ziet het alsof ze bij de eindbaas van een spel is gekomen en ze deze heeft verslagen.

Volgens Yvonne is het nu tijd voor andere dingen. “Uiteindelijk kwam ik erachter, misschien ook omdat ik moeder ben geworden, dat bepaalde dingen mij niet meer zo echt interesseren op dat vlak. Ja, heel eerlijk.”

16 reacties

Rapper sjors

Yvonne wordt graag aπaal vernederen!
Bene there done that!

Patty

Rapper Sjors jij ben de volgende die in zijn bek wordt gescheten
En rimmen zal je kreng
Tot aan het laatste tarreltje toe xul mij consumeren.

Charl S.

Hoe is het nou met die Code Rood?
Ik zit nog steeds te barbecueën met de buren enhet is nog steeds blauwe lucht en lekker buiten
Wat een paniek om een glas water, ze hadden storm beloofd. En bliksem. En windhozen. Nou dat was dan een dooie mus

Rapper sjors

Nou uhh beste Patty ,daar sta ik best voor open ,ik heb eigenlijk al heel lang een fantasie,dat iemand zijn gedroogde dr0l in mijn aπus schuift en ik hem er dan weer uit p0ept ,maar je mag best een dampende Hassan in mijn mond draaien ! Yeah lets gooo yooo !!

Ik stel alleen maar een vraag

Yvonne had juice over Ali B.
Zou ze ook door “een vreemde advocaat” gebeld zijn
en toen maar besloten hebben te stoppen met juice?

Ik stel alleen maar een vraag, he?

Eerlijke Advocaat

@Ik stel alleen maar een vraag

Wat dacht jezelf? De kans dat zij bedreigd wordt door een advocaat die deel uitmaakt van de Mocro maffia is heel erg groot.

Plofkip

Ik wil een trio met Yvonne en Rachel

Deze Verdachten Horen Levenslang Te Krijgen

Als ze moet kiezen
Tussen het leven van haar kind
Of een carrière beëindigen als juicer…
Ook Famke Louise had de keuze gekregen van Ali B toen ze uit de school klepte over zijn handtastelijkheden en hoe hij haar tegen haar wil verkracht zou hebben.

Willempie

Waar hoor , geen post over androl aπus junior.

Stand with me

Nadat je dit voor me hebt gedaan:
tiktok.com/@tmz/video/7378952384514411818
Moet je het wel heel bond maken, eer dat ik zeg, ik heb er geen zin meer in.

Peter r de vrieskist

veels te gevaarlijk gewoon stoppen, ik beloof het je , hemels belofte

Peter r de vrieskist

vanwaar deze rapper sjors hype ngggggg

Echt gebeurt hier

Echt hoor.
Tien jaar geleden al was Gordon zich al aan het misdragen bij al die mensen bij Linda de Mol en Vieze Jeroentje in de tuin toen hij al een tijdje C0C∆lN3 zat te snuiven waar al de mensen bij waren.

shaolin pencak kempo

op de kempenpoort zat ooit en kapotte junky vrouw van nog maar 17 compleet afgeleefd en een misbruikte indiaan met een borderline achtig gedrag, doe he niet gek pinda meisje doen het niet stop nu , hoofdoek is zelf beter kijk niet in die tunnel van verderf

Johan

Dat koloniale team van Frankrijk ligt er ook mooi uit

Love yvonne

Toch wel een lekker ding die yvonne.