Uit eerste hand

Yvonne Coldeweijer is naast oplichter en leugenaar ook knettergek

Alberta Verlinde boos op deugende mensen

Dit stierlijk vervelende grietje, Yvonne Coldeweijer met een veel te dikke duim heeft de verkeerde boos gemaakt, namelijk ome Jan. Dus nu zal er geen moment meer zijn waarop ze niet een sneer kan verwachten totdat ze huilend opbelt met excuses. De boel oplichten is al erg genoeg, maar prik nooit een slapende beer wakker. Zeker niet als je zelf op je eigen beerput zit (die Jan gaat openen).

Enfin, ze kletst nu weer uit haar nek alsof ze bij André Hazes en Sarah van Soelen in de woonkamer heeft gezeten toen het uitging. In haar vlog, die ik echt niet ga linken hier, zegt ze het volgende: “De pleuris breekt uit. Echt. Mensen vliegen elkaar in de haren, er wordt geschreeuwd, gekrijst, gescholden, er wordt met spullen gegooid.”

“Dan gebeurt er iets ontzettend ergs en ik heb besloten dat ik dit deel achterwege ga laten. Wellicht kun je in de psychische toestand van Sarasoel zelf het een en ander invullen, maar ook Yv kent ergens een grens als in: als ik hier de grens niet trek, you know…”

“Ik ben niet zo moeilijk en ik heb niet zo snel een blad voor de mond, maar dit kan ik niet maken om het te vertellen. We gaan het dus overslaan.”

“Wat André Hazes die bewuste avond heeft gezien is eigenlijk de druppel die de emmer deed overlopen. Het schijnt echt dat hij haar nu zo ontzettend psycho vindt dat hij haar ook helemaal niet meer kan uitstaan. Dat vind ik wel heel erg sneu.”

“Snap je wat ik bedoel? Het is eigenlijk gewoon zielig dit, het wordt gewoon sneu, maar wellicht wel terecht. Hij kan haar niet meer luchten of zien. Hij heeft haar na die bewuste avond ook nooit meer gesproken of gezien.”

“Zij stalkt hem dag en nacht met megalange voiceberichten en tevergeefs. Hij geeft geen antwoord meer op haar. Het verdere contact loopt nu via het management. Hij heeft haar daadwerkelijk overal op geblockt, behalve op Instagram. Hij gunt ons die juice niet, jammer.”

Dus deze mevrouw zegt hier dat ze op de bewuste avond erbij is geweest cq met één van hen contact heeft gehad, want anders kan je niet weten wat er precies toen is gebeurd. Dan doet ze heel spannend over iets dat er ook gebeurt is, wat zij dus helemaal niet kan weten, maar is dat te erg om te vertellen. Vervolgens weet ze dat hij haar niet meer heeft gezien of gesproken en dat zij zijn voicemail “megalang” inspreekt, waarop hij niet antwoordt. Maar hoe weet ze dat dan? Nou, heel simpel. Dat verzint ze gewoon. Dan ben je echt knettergek.

Nog geen reacties