Instagram

Yvonne Coldeweijer doet mee aan Hunted VIPS

Yvonne Coldeweijer doet mee aan Hunted VIPS

Yvonne Coldeweijer doet mee aan Hunted VIPS. Dat heeft ze gisteravond laten weten via haar verhaal op Instagram. Ze is ook een top detective, dus het is logisch dat het programma haar gevraagd heeft om mee te zoeken naar de personen die zich verstoppen.

Yvonne Coldeweijer doet mee aan Hunted VIPS

Bij het programma Hunted VIPS is het de bedoeling dat BN’ertjes zich gaan verstoppen en anderen ze moeten gaan zoeken. Yvonne Coldeweijer is gevraagd om mee te doen. Natuurlijk niet als degene die zich verstopt, maar als degene die zoekt. Ze is immers een ster als het aankomt op recherchewerk.

‘Binnen een uur stonden ze ineens voor m’n neus’

Gisteravond deelde onze grote vriendin Yvonne het volgende in haar verhaal op Instagram: “Vorig jaar was ik aan het juicen over Famke Louise over een openstaande rekening van een auto, toen ik doorkreeg van een spion dat Famke niet op haar telefoon kon om te reageren, omdat ze meedeed met Hunted VIPS. Ik postte dit en wat denk je?! Binnen een uur stond het Hunted team ineens voor mn neus!”

‘Dat wordt echt super cool’

Maar wat kwamen ze doen dan? “Ze vroegen of ik het leuk zou vinden om mee te helpen met de opsporing. Dat laat ik me geen twee keer zeggen. Ik heb dus een klein rolletje in het nieuwe seizoen en dat wordt echt super cool.” Ze weet nog niet in welke aflevering ze zit. Wel maakt ze alvast reclame voor het programma. Wij zouden nooit naar het programma willen kijken, maar nu we weten dat Yv erin zit… Ik ga het overwegen. Leuk!

Nog geen reacties