Uit eerste hand

Yvonne Coldeweijer, aka Alberta Verlinde, licht de boel op

JAN ROOS DOET AANGIFTE TEGEN YVONNE COLDEWEIJER Ruzie Yvonne Coldeweijer en Fawry loopt uit de hand Dit doet pijn, Yvonne Coldeweijer Yv Cold klaar met RTL Boulevard en Fawry vuile luis | Roddelpraat

Goh, hadden we laatst al iemand in transitie die denkt dat we met z’n allen het bestaan van AliExpress niet kennen, nu weer Yvonne Coldeweijer. En deze Yvonne Coldewijer is best een leuke meid hoor.

Ze heeft allemaal leuke nieuwtjes over de BN’ers en speurt als een echte rechercheur naar de mooiste scoops, alleen in huize Albert Verlinde moet ook de schoorsteen roken, dus probeert ze allemaal Chinese meuk voor de hoofdprijs te slijten.

“Zaterdag betrapten wij Yvonne Coldeweijer erop dat zowat haar hele webshop een Ali-shop is. Dat vond ze niet kunnen… Haar schoenen zijn eigen design en ze had ons duizenden volgers gegeven, dus het moest eraf! Omdat wij gezellig met je doen, betekent niet dat we je gaan matsen”, schrijft ‘juice channel’.

Media-expert Rob Goosens geniet ervan en krijgt een hartje van Story hoofdredacteur Guido den Aantrekker.

Hier zie je alle artikelen die wel erg overeenkomen met de troep van Ali.

Watch on YouTube

Het is niet de eerste keer dat Yvonne tegen de lamp loopt. Al eerder had ze een groot probleem met powerbanks van Chanel.

Nog geen reacties