Yv Cold klaar met RTL Boulevard en Fawry vuile luis

Yv Cold klaar met RTL Boulevard en Fawry vuile luis | Roddelpraat

Kijk, er was een tijd dat we het niet zo goed met elkaar konden vinden en dus vond Jan het leuk om te roepen dat Yvonne Coldeweijer alleen maar meuk verkocht. Maar we zijn vrienden geworden en dus is alles anders. Wat zeg ik, Jan en Yv zijn een liefdesbaby aan het plannen. Maar RTL Boulevard, waar Yv niet zo heel lang geleden nog stond te shinen, heeft de verkeerde vragen gesteld en dus komt ze er nooit meer.

Kijk haar eens ff helemaal boos worden dan. Maar onder het plaatje wordt het erger…

Yv Cold klaar met RTL Boulevard, Leoniek conctacteerd Yvonne Codlewijer
Yv Cold klaar met RTL Boulevard, Leoniek conctacteerd Yvonne Codlewijer

Want wie probeert het vuurtje op te poken? Juist, die smerige luis van een Fawrynotsawry. De man die helemaal niks kan. Die vuile bloedprop probeert Yv, via een ander juice channel, aan de schandpaal te nagelen. Wat een nare pisnicht ben je dan.

Yv Cold klaar met RTL Boulevard en Fawry contacteerd juicechannels
Yv Cold klaar met RTL Boulevard en Fawry contacteerd juicechannels

15 reacties op “Yv Cold klaar met RTL Boulevard en Fawry vuile luis

 1. Geijtenquaaskop. zegt:

  Yes.
  Het nieuwe filiaal van AliExpress.
  Zoveel was al duidelijk 🤣😂

  Mooi dat ze nog steeds in de ontkennende fase zit.
  En de exclusieve sieradenlijn is ook helemaal integere AliExpress-kwaliteit dan? Zo kennen we Yvonne Coldeweier op haar best.
  Ontkennen tot de laatste snik en blijven bluffen tot de rechter anders beslist.

  24
  6
 2. Fopje zegt:

  Ach ja RTL Boulevard en die Iraanse pisnicht die zogenaamd niet praktiserend geej is terwijl hij alle frikandellen bossen afrijdt. Lopen weer hypocriet te doen. Haast alle kleding komt uit AliExpress landen als Bangladesh, China enz.

  Waarom moeten kleine webshops hun prijzen steeds verantwoorden terwijl een Levi’s of Stone Island ook hun kleren voor $ 1.50 per stuk op de zelfde locatie laten maken en verkopen voor 4 a 500 het stuk met woekerprijzen.

  Waarschijnlijk ook nog eens kinderarbeid, maar dan via een onderaannemer want ze hebben allemaal een fop governant getekend bij de overheid tegen uitbuiting van kinderen en zwakkeren.

  44
  0
  • Stalkin' Beauté zegt:

   Levi en Stone Island doen actief aan marketing en research, ze betalen keurig hun belastingen en garanderen hun afnemers exclusiviteit. Ook belijden ze schuld wanneer het aankomt op kinderarbeid en beloven beterschap.

   Yvonne is een dozenschuiver.
   Pas als je billboards van haar ‘merk’ ziet wordt het serieus. Maar dat is nu nog niet zo.

   9
   8
 3. Adrianus Bleeker zegt:

  Ze heeft vrijwillig een relatie gehad met die pisvlek Ben Saunders, dan weet je toch genoeg. Walgelijk.

  15
  7
 4. Mabel wist de shit zegt:

  Nou…ik zat gisteren naar die Roddeloog en z’n mattie te kijken, de een staat erbij of de wereld is vergaan en hij er geen zin meer in heeft. Wat ik mij kan voorstellen want die Perzische Sjah die ratelt aan een stuk door als een lama on speed. Wat de Perzische Sjah betreft, die krijgt me daar een bolle plofkop niet normaal. De wijde shirtjes die hij draagt..een kwestie van tijd jongen en je tummie ligt op de desk. En, doe eens lief laat die arme jongen die er voor oud vuil bij staat ook eens wat zeggen.

  7
  1
 5. Gooordonn zegt:

  Vrijwel elke kleding die niet als eigen merk wordt aangeboden kun je elders goedkoper krijgen; origineel of fake op Ali….dropshipping, geeft toch niet?

  Idd Fawry zoekt wanhopig een eigen business model. Misschien iets met de geej-community van minderheden? Lekker polypen met die spekkige armen

  10
  0
 6. Flappie zegt:

  Die twee vesten lijken op het eerste oog op elkaar maar ze zijn absoluut niet hetzelfde. Als ik dat kan zien moet dat die fawrieknakker toch ook wel lukken. Smerig om dit als waarheid weg te zetten.

  6
  0
 7. Pascallie zegt:

  Nou ja, ach wat zal ik eens zeggen ? Ik zag die vergelijking direct al: ook ik herkende het blousje ook van SarahSoel maar wat je ook over dat botox grietje wil zeggen (ik heb het over Sarah), is dat die kledinglijn he-le-maal LEUHHHEEEUKKKKKKKKK en hartstikke betaalbaar is terwijl zij zwemt in de miljoenen. Gewoon tof. Hetzelfde geldt voor Yv en daarbij moet ik ook zeggen dat juist Yv mééstalll bijna altijd bewust kiest voor kwaliteit, en niet kwantiteit. Haar kleding lijn, welke zij dus zelf inkoopt bij groothandelaren, is helemaal hip. Helemaal van deze tijd. Ze heeft daar gevoel voor. Punt. Ik vind het echt niet erg om een tientje meer neer te tellen zodat zij haar werk kan doen. Integendeel. Daarbij: de meuk op Ali is weldegelijk vaak nagemaakte meuk van de groothandel. Als je goed zoekt, kun je waarschijnlijk voor een prikkie exact dezelfde bruidsjurk van Beyoncé op de kop tikken. Is gewoon zo. Bepaalde RTL-Boulevard kerels horen daar hun klep over te houden op Twitter.

  Anyway: sorry van laatst van alle tirades, mijn kitten genaamd Cinderellaaa zat al 24 uur vast, hoog in boom. Ik was al 36 uur wakker, wist geen raad met m’n emoties dus helemaal gegaan op de kofffff tot de brandweer kwam om me harige tuthola te helpen terwijl die tuthola vervolgens het presteert om van de al die mannen te ontvluchten door 15 meter naar beneden te springen en nergens te vinden was na de val maar ik blijf erbij Bloempje Pietje dat toestaan dat het pasgeboren kindje van Famke uitgemaakt wordt voor aap en zo racistisch bejegend wordt, dat het niet kan en als je dat voortaan blijft toestaan dan doe ik aangifte want racisme op die manier is niet meer oké. Zeker niet bij pasgeborenen babies. Het is niet oké om toe te staan dat getwijfeld wordt aan haar moederschap. Nooit. Ook niet bij Roddelpraat. Je bent zelf vader en je bent immers niet zonder reden weg bij Pow, althans dat neem ik aan. Even goeie vrienden of ook niet. Ik blijf toch wel kijken… X!

  4
  1
 8. Pascallie zegt:

  (Voor wie het zich trouwens afvraagt: ‘Hoe is het met Cinderellaaa (haar naam spreek je uit met een dramatische klemtoon op de AAAAAA) hoeissie met haar afgelopen ?’ Nou, ze zat al trillend en onderkoeld verstopt, onder een bankje. Opgekruld. Ze eet en drinkt ondertussen wel weer maar ze is verkouden en wellicht heeft ze een fysieke trauma zoals een hernia opgelopen terwijl ze pas een aantal maanden jong is. De tijd zal het leren Maar nu is ze oké en is ze net zo bijna-vrolijk als ons Bloempje altijd is. Kweenie trouwens waarom ik dit vertel. Maar waarom ook niet. Je moet je ei ergens kwijt. Joe.)

  1
  1
 9. 69 zegt:

  Het blijkt dus dat Sarah dit naar Fawry toe heeft gestuurd.

  Bron: Instagram live Fawrynotsawry

  0
  0
 10. De Dochter Van Jan Roos zegt:

  Ja, zo werken die dingen. Lekker doen Yvonne. Trouwens knappe verschijning die Yvonne en nog grappig ook. Kunnen jullie niet fuseren ofzo? Roddelpraat + Yvonne – Spionnen = winst.

  2
  0

Reacties zijn gesloten.