Youtube zet DieTim op 1 in #trending

Wat heel bijzonder is, want Roddelpraat is als een van de populairste programma’s op het kanaal nooit trending geweest. Niet zo gek ook, want we zijn namelijk uitgezet om trending te worden. Zo ziet de ziekmakende cancel cultuur er nou uit. Maar wat helemaal om te gieren is dat oplichter, vrouwenmishandelaar en veroordeeld kinderpornoverspreider DieTim blijkbaar wel wordt gepruimd door Youtube.

Veel kijkplezier naar de zoveelste keer afvallen en spieren opbouwen van Tim van Teunenbroek. Het is, geloof ik, de vierde keer dat ie dit doet. Lekker aan de anabolen en gaan.

18 reacties op “Youtube zet DieTim op 1 in #trending

 1. Gosslip_88 zegt:

  Tsja, zonder hersenen kun je het blijkbaar helemaal maken in dit (media) land. Eigenlijk is het van de zotte. Gelukkig is RP er om al die sufferds eens lekker te bashen!

  6
  1
 2. Hartstikke leuk zegt:

  Ben er even doorheen gescrold. Die gozer heeft fouten gemaakt, domme mensen om zich heen gehad, maar eerlijk is eerlijk…. hij is goed bezig.

  Laten we overigens wel ff vermelden dat jullie wisten ABSOLUUT zeker wisten dat ie in de bak zat. Hij was op ‘geheim trainingskamp’ in een Landal huisje. Kijk met veel plezier naar Roddelpraat en snap dat het satire is, maar zou het niet even netjes zijn om dat recht te zetten.

  6
  7
  • Rotjong zegt:

   2de kansen zijn prima wat mij betreft maar wat dit stuk verdriet wel niet allemaal op z’n kerfstok heeft gaat wat mij betreft echt te ver. Ex-vriendin mishandelen, intieme foto’s/filmpjes van een ex vriendin verspreiden en haar hiermee chanteren…Dan ben je echt een laag stuk vreten.

   Hij is nu inderdaad goed bezig, ik heb die documentaire ook gekeken omdat ik teveel tijd om handen heb. Wel ‘grappig’ hoe misdaad in nederland iedere keer weer wordt beloond. Ja hij heeft straf gekregen van de rechter maar kijk hem nu. Verdiend bakken met geld via social media en nu ook weer met z’n zogenaamde supplementen. Hij zal zich kapot lachen.

   1
   0
  • RJ zegt:

   Goed bezig? Die gast gaat gewoon rustig door met rotzooi promoten… Gister nog was hij weer TOTO betgroups aan het promoten… Lekker hoor je “fans” laten betalen om “goede wedtips” te krijgen zodat ze vervolgens hun spaargeld verwedden…

   2
   0
 3. Clubber Lang zegt:

  Gewoon allemaal even de melding maken dat de content misleidend is, hij probeert namelijk te doen geloven dat hij is afgevallen door zijn slootwater-elixer ipv paardengroeimiddel.
  Dat mag natuurlijk niet.

  3
  0
 4. Muis met paardenlul zegt:

  Henry schut is gelukkig gewoon Henry Schut gebleven, met tieten. Het zal bij deze mongolenkop niet anders zijn. Leuk voor je vrouw. Kan zij ook eens met tieten spelen.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.