Yolanthe legt het zware BN’er leven uit

Cabeautje kan weinig verkeerd doen bij me. Dat heeft werkelijk alles met haar uiterlijk te maken. Ik zou niet eens weten hoe haar innerlijk is, want als ik haar zie hoor ik alleen nog maar het kloppen van mijn uhm hart. Enfin, ze zegt nu wel wat en dat is best irritant.

Punt is namelijk: mensen die bekend zijn omdat ze bekend willen zijn moeten niet zeiken dat ze bekend zijn. En Yootje doet moeilijk dat ze bekend is. “Misschien was ik niet alleen naar LA vertrokken, als ik Xess normaal naar school had kunnen doen in Nederland en normaal naar de supermarkt had kunnen gaan. Zonder dat ik heel het land over mij heen kreeg toen wij uit elkaar gingen.”

Dat komt omdat je graag BN’er bent die telkens relaties heeft met andere BN’ers. Dan ben je bekend en word je herkend. Als je namelijk huismoeder was geweest had geen hond interesse in je als je jouw kind naar school brengt. Wat niet waar is, want ook als huismoeder blijft het een bijzonder lekker ding.

“Het is ook elke dag iets nieuws. Nu ben ik zover dat ik denk: morgen is iedereen dit artikel vergeten. Dat weet ik nu. Maar niet heel lang geleden kreeg ik buikpijn als ik iets las en het klopte niet. En ik ga niet reageren, want dan wordt het helemaal een circus. Ik laat het. Ik heb er een dikkere huid door gekregen, maar ik ben er ook lang erg verdrietig door geweest. Dat misselijke gevoel van onrecht. En dan je moeder of zus die belt: ‘Yo, zeg gewoon hoe het zit’. Nu ik weet dat iedereen vergeet wat die net heeft gelezen, kan ik het beter loslaten.” Nou, zo is het.

20 reacties op “Yolanthe legt het zware BN’er leven uit

 1. dikke Wesley zegt:

  Ze wilde altijd al in LA zijn omdat ze denkt dat men in de USA op haar zit te wachten. Lol.
  Nu het slachtoffer van de media uithangen. Het is een trend, het nieuwe normaal.

  Echt hoor, geen hond boeit het waar jij je kind naar school brengt of waar jij je dildo koopt! Ga toch fietsen, in je onderbroek, aandachtsgeil mormel.

  13
  1
 2. Gasklep zegt:

  Glenda Batta wilde ook zo graag een succesvol leven leiden in de Verenigde Staten. Helaas wilde de Verenigde Staten haar niet en nu zitten wij nog steeds met dit schreeuwende viswijf opgescheept.
  Is er een kans dat we haar met crowdfunding het land uit kunnen werken? Dat zou heel veel mensen en ook haar buren heel erg gelukkig maken…..

  12
  0
  • Brunilda Koch zegt:

   Lichtgewicht.

   Deze prikkelende dame deed Whitney Jouston heel goed na bij een zangf3estje in New York of zeau en toen ging het bergafwaarts met haar carrière?

   Gaat het toch om je attitude 3n wie je kent.
   Cabeau krijgt het ook niet cadeau dus ze loopt om zeven uur ‘smorgens in d’r witte slip met ‘r xess naar de schoolbus in de hoop dat ze niet te zeer opvalt. (…..)

   Kun je nagaan.
   In Nederland had ze hiervoor toch allang een fotograaf wegens stalking z’n 180 uur taakstraf aan z’n broek gesmeerd?
   Niet in Californië!!!!

   Laat dat meisje met rust!
   Het is fokking 32 graden in de winter daar, dus nogal wiedes dat ze daar in haar bikini broekje / blote rest over de openbare weg loopt. DAT DOEN ZE NAMELIJK ALLEMAAL DAAR!!!

   3
   0
 3. Mariette van Hagen zegt:

  3 opmerkingen.

  Sodemieter op, Brutus

  Stik in je eigen kots, kansloze arbeider

  Versuip jezelf voordat je nageslacht verwekt, sukkel

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.