Entertainment

Yolanthe Cabau staat open voor een open relatie: ‘Moet kunnen’

yolanthe cabau

Yolanthe Cabau is de afgelopen tijd behoorlijk open over haar liefdesleven, ze onthult telkens kleine details, om zo onder de aandacht te blijven. Nu zegt ze open te staan voor een open relatie.

Liefdesleven Yolanthe Cabau

Het liefdesleven van Yolanthe Cabau is eigenlijk vanaf het begin al heel publiekelijk geweest. Ze had een relatie met Bart Zeilstra, die we eerder kennen als rapper Baas B. Daarna had ze een hele publiekelijke relatie met zanger Jan Smit, maar ook dit hield geen stand.

Haar droom leek uit te komen toen ze een relatie kreeg met voetballer Wesley Sneijder. De twee stapten zelfs in het huwelijksbootje én kregen een zoon genaamd Xess Xava – hoe ze toch ooit op die naam zijn gekomen. Yolanthe volgde waar Wesley ging met zijn carrière, maar het was toch niet genoeg. Wesley verpestte het en de twee gingen uit elkaar.

Yolanthe Cabau staat open voor een open relatie: ‘Moet kunnen’

Haar kijk op de liefde is wel anders, breder zegt ze zelf. “Er is zo veel meer waarvan je misschien niet eens weet van hebt. Waar ik misschien vroeger dacht van: het moet allemaal zoals dat je geleerd wordt als kind; een man en vrouw samen. En het moet een sprookje worden. Nu zie ik steeds vaker om mij heen dat mensen een open relatie hebben.” Ze lijkt hier ook te hinten naar een mogelijke relatie met een vrouw, waar we al eerder over schreven.

“Zij zijn niet monogaam, omdat dat niet werkt voor hun”, gaat ze verder. “Dat zijn mensen die binnen hun relatie een ander uitje maken met iemand. Dan kan er nog liefde zijn binnen een relatie, als je dat maar onderling bespreekbaar maakt. Ik heb geleerd dat er veel mogelijk is en kan. Zolang het maar eerlijk gaat. Dan moet dat kunnen.”

Ze weet echter niet of het iets voor haar is. Ze is lekker op zichzelf met haar kindje, familie en haar vrienden.

20 reacties

Kale Kees

Wat ze eigenlijk bedoel is dat ze met Jan en alleman πeukt en mocht er een rijkere vent langs komen, dat ze dan gewoon zonder te veel poespas met hem mee kan.

Natje

Als je hoofd leeg is, werk je met je poes

Wim Kieft

Deze is zeer geschikt voor aπale penetratie

Chefkok Gerard

Mevrouw is een groot liefhebber van Ghanese paling, met twee bolletjes vanille roomijs op haar kin.

Mw. Roos

STOP MET DONATIES !!! Jan koop er alleen maar drank voor en dan wilt meneer aπale s°x. Stop aub, me hol is helemaal schraal.

Yolanthe

Ik heb een geheime relatie gehad met een groot geschapen πeger, dus beste blanke mannen, helaas u raakt niet meer de randjes. Ook niet in het andere gat trouwens.

Jan

Ik was laatst op een zeer exclusief feest waar Yolanthe ook was, de rij voor het lege fust hok achter de koelcel was langer dan voor het toilet. Die vrouw liep wijdbeens naar huis.

Theo de Grote (28cm)

Ik zal haar zo ongelooflijk slopen van achteren dat ze voor de rest van haar leven doodsbang is voor mannen, donkere ruimtes en wasmachines.

Renate de Jong

Wanneer komt er weer een rp ek feest ?

Rekker

Ik ben geen ®immer maar deze zou ik wel doen voor dat ik hem in haar kringspier druk!

Pieter 13inch

Zij is de grootste h*or van Babylon

J

Tuurlijk doen steeds meer mensen dat, past helemaal bij de degeneratie van deze tijd.

John

Mooi wijf !!!

Ralf Schumacher

Dat was vroegah zo’n ongekend lekker ding. Eeuwig zonde die behandelingen bij dr Schumacher.

Zeelucht is gezonder

Boeie
Is nu oude vrouw
Denk dat die sleuf ruikt en smaakt als een dooie mossel
Open relatie voor één avond dus
Als je zeelucht wil kun je ook naar het strand

Natnek

HHOOOOEEEERRRRR jolanthe vraagt zich ook af waar de extra blijft.

Spekpeter

Haar relatie met tuinkabouter Wesley was ook altijd zo open als de Coentunnel

Aal

Wat ze zegt, de beoogde vissen willen dit aangevreten aas niet. Dus om hoop dat ze misschien nog wel eraan willen nibbelen. Want die dat nog wel deden, hapten niet. Geef ze eens ongelijk. Wesley lijkt niet voor niets een stuk gelukkiger.

Jan S

Vind ik ook, gewoon lekker n**ken Yolanthe bel me maar eens.

Natnek

HHOOOOEEEERRRRR!!!