Willie Wartaal daagt Yvonne Coldeweijer uit

Willie Wartaal

Hierbij nóg een artikeltje over Yv. De jacht lijkt langzamerhand geopend te worden tegen de juice koningin. In een video van Radio 538 daagt Willie Wartaal Yvonne Coldeweijer uit.

Vanaf 6:40 wordt aan Willie gevraagd wat het geheim is van zijn relatie. Want hij heeft zo’n super goede relatie (of zo?). Zijn antwoord is dan ook: “Gewoon veel seks hebben, veel lachen, leuke dingen doen…” Hij vervolgt: “En het is ook belangrijk dat je niet op de pagina van Yvonne komt, toch? Dat helpt ook wel mee.”

‘Heeft ze geen juice over jou?’ is de vraag die Radio 538 dan aan hem stelt. Enigszins reageert Willie hier ongemakkelijk op: “Je weet het nooit. Nee, nee, nee. Daar ga ik niet komen. lijkt me wel leuk. Ik kan de clout wel gebruiken.”

En dan roept hij: “Hee Yvonne! Gooi me eruit. Ik heb de clout nodig. Ik ben bezig met allemaal nieuwe dingen.” Ja, precies. Hij vervolgt: “Dus als je iets vindt van een of andere chick die iets zegt, gooi het gewoon meteen naar buiten zonder te fact checken. Het is waarschijnlijk waar en dan zit mijn carrière ook weer eventjes zo *maakt stijgend gebaar*.”

Het lijkt er vooral op dat hij zichzelf alvast wil indekken. Hij sluit af met: “Dank je wel, I love you, snitch.” Yv deelt dit ook in haar verhaal op Instagram en reageert hier lacherig op. Yvonne laat alvast weten: “Heb vorige week nog juice over je binnen gekregen Willie. Iets in een auto. Zal het volgende week posten. Nu te druk.” SPANNUNDDD!

Yvonne Coldeweijer Willie Wartaal

17 reacties op “Willie Wartaal daagt Yvonne Coldeweijer uit

 1. Trek het echt niet meer (1) zegt:

  Prima dat je uitgaat natuurlijk, maar vroeg of laat gaan je dan weer Bas zien. En dan duwt die uitbuitende huisgenoot van je z’n camera natuurlijk in z’n snufferd, met de mededeling dat het je ex is.

  0
  6
 2. GUIDO DEN AFTREKKER zegt:

  Yvonne is de starmaker van Nederland geworden. Praat zij niet over je dan besta je niet. Ik haat haar gewoon! Dat was mijn werk. Ik krijg gewoon nog meer grijze haren van die roddel snollina.

  5
  0
 3. SnikkelGezicht zegt:

  Dat hij nog geen hartinfarct heeft gehad, die dikzak.
  Verder, de jeugd van tegenwoordig is een blauwe maandag relevant geweest en die tijden zijn lang vervlogen.

  3
  4
 4. Taalnazi zegt:

  ‘Cloud’ schrijf je in deze context met een t, dus ‘clout’. Het woord komt net als ‘cloud’ uit het Engels. ‘Clout hebben’ betekent ‘cool zijn’, dat mensen naar je opkijken.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.