Wilfred Genee wil ruzie met Fidan Ekiz houden

Genee is bezig met zijn afscheidstour langs de radio. Hij gaat immers een dagelijkse talkshow presenteren en stopt dus bij BNR en Veronica. Zijn lachzakken Rick Romijn en Niels van Baarlen hoopten in de laatste weken een Wiedergutmachung tussen Wilfred en Fidan op de radio te kunnen uitzenden, maar hun baas weigert. Hij is gekwetst.

Wel lachen als types die altijd uitdelen niet kunnen incasseren. Bij Op1 liet Ekiz Genee alle hoeken van de tafel zien in een interview over de racisme-uitzending bij VI waar Wilfred zijn mede-presentatoren voor de woke bus gooide. Er ontstond een enorme ruzie, maar Genee waste zijn handen in onschuld en wilde zijn straatje verder schoonvegen in de talkshow. Daar stak Fidan een stokje voor en deed haar werk, namelijk kritisch interviewen. En daarom is huilebalk Genee boos op haar. Want hij mag dat wel bij iedereen doen, maar anderen niet bij hem.

Rick Romijn, die in werkelijkheid Richard Blokpoel heet (hahahaha, een sidekick met een artiestennaam): “We hebben nog een paar weken, dus we moeten eigenlijk alles dat we willen bespreken met jou nu bespreken. Je weet uit ervaring: je ziet elkaar nooit meer, je spreekt elkaar nog één keer in het jaar. Sta je daarvoor open?”

Wilfred: “Ik sta er niet voor open.”

Rick: “Oké, ik zie de mensen hier denken van: waar heeft hij het over? Fidan, daar gaat het over. Die heeft eigenlijk aangegeven dat ze openstaat voor een verzoening met Wilfred Genee.”

Wilfred: “Ja, dat kan ik me in haar geval heel goed voorstellen.”

Rick: “Wat best wel raar is, Wilfred: jullie waren hele goede maatjes.”

Wilfred: “Hele goede maatjes, dat valt ook wel mee, maar we konden het goed met elkaar vinden, maar ik begeleidde haar een beetje en coachte haar een beetje.”

Rick: “Ja, en dat is opeens opgehouden na jullie aanvaring bij Op1, maar is niet ook elke ruzie bedoeld om weer bij te leggen uiteindelijk?”

Wilfred: “Wel op het moment dat iemand daar open en eerlijk over is, maar niet als iemand andere informatie verspreidt die niet klopt. Dan heb ik geen behoefte meer om daar iets mee te doen.”

Wat een huilbaby is het toch.

17 reacties op “Wilfred Genee wil ruzie met Fidan Ekiz houden

 1. Feedback zegt:

  Je kan zeiken op genee.. maar heeft ten eerste meer talent dan jullie bij elkaar.

  De meeat domme uitzending van het jaar was toch wel met zwarte pieten gedoe ..

  en continue afzeiken van andere is makkelijke tv, maar ondertussen bakt die kogelvrije kuif er ook niks van. Alleen maar te jonge grietjes neuken. Beter leert hij eens een tekst uit zijn hoofd.. en anders laat hem lekker achter de camera staan.. en zet er iemand neer die wel fatsoenlijk een vmbo niveau tekstje kan oplezen… Het ziet er tenenkromend amateuristisch uit.. en dat voor iemand die zogenaamd tv talent is 🤣

  4
  11
  • Anti alles zegt:

   Wat een gezeik weer, ben je in de overgang of is de maandelijkse periode aanwezig? Of ben je altijd zo’n jankerd?
   Niemand noemt Dennis hier een tv talent, hij is qua algemene kennis onderontwikkeld en inderdaad vmbo niveau, maar wat heeft dit te maken met wat Genee doet en zegt??
   Wilfredje mag dit over Dennis zeggen en wij mogen allerlei dingen over Wilfred zeggen en ook mag ik van alles over jou zeggen. Fijn is dat he, dat dat voorlopig nog mag. Vast niet lang meer met de communistische praktijken waar we hedendaags mee doodgegooid worden. Dit is een site / programma voor mensen met cynische , sarcastische , harde humor, waar mensen zichzelf niet zo serieus nemen en nog een eigen mening durven te geven. Ik weet dat dat uitzonderlijk is in de huidige politiek correcte woke maatschappij, gecreëerd door de main stream media , politici en de rijke marxistische globalisten/kapitalisten/elites. Als dat je niet bevalt, wat doe je hier dan nog??

   5
   0
 2. Wentelteefje BroodjeGezond zegt:

  Ja, Mr. Geen Ja, Geen Nee, heeft er goed aan gedaan wat buiten de deur te krikken toen zn bat head het nog toeliet met enig fatsoen. Maar hij heeft het toch wel aardig gedaan financieel, met dank aan Derksen en Gijppie. Miljoenen in bezit en groeiend elke dag.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.