Wilfred Genee vindt Paul de Leeuw waardeloos

Net als de rest van Nederland trouwens. Want de grappenmaker van weleer zit nu elke vrijdag bij OP1 talkshowhostje te spelen en bakt er werkelijk geen ene moer van. Alles is zogenaamd leuk en gezellig en geen kritische vraag komt uit zijn vette nek. Ook toen Rachel Hazes, de weduwe van, aan tafel vertelde dat ze al als minderjarige wat met de volkszanger had kon daar geen vraag over vanaf. Dit tegen het verkeerde been van Wilfred Genee, die zelf ook flopte als talkshowhost in zijn programma Café Genee en Hendrik.

Gelukkig stopt Paul de Leeuw binnenkort met het presenteren van het programma, maar voor Genee kan dat niet snel genoeg zijn. “Ik heb André eigenlijk al vanaf mijn twaalfde heel goed gekend en vanaf mijn vijftiende kregen wij wat”, zei Rachel. Hazes was toen zo’n 20 jaar ouder, wat tegenwoordig pedofiel gedrag genoemd zou worden. Maar voor De Leeuw geen reden om door te vragen. Wilfred woest: “Wat is dit?! Wat gebeurt hier?! Wat is dit!? Dat was het! Ik zou zeggen: ‘Sorry, maar je doet voorkomen alsof het normaal is dat je op 15-jarige leeftijd met iemand die twintig jaar ouder is gaat.’ Dat is toch niet normaal allemaal?”

Wilfred zou het beter doen

“Het wordt dus als voorzet gegeven door de persoon in kwestie zelf en de interviewers laten het gewoon lopen. Dan denk je: wat vreemd. Als dat door haarzelf al zo geopperd wordt, dan zou ik daar toch een paar vragen over stellen.” Nu geven we Genee hier wel gelijk in. Beetje vreemd als je gast zo duidelijk wil vertellen dat ze de partner van een pedo was maar dat je als interviewer je vingers in je oren stopt en heel hard ananas roept. Maar goed, De Leeuw was toch al bijzonder ongeschikt.

9 reacties op “Wilfred Genee vindt Paul de Leeuw waardeloos

 1. Robbie zegt:

  Dan had Wilfred misschien eens een boek moeten lezen? Andre hazes senior is volgens eigen zeggen van Rachel niet in gegaan op gevoelens van de toen oppassende Rachel en later toen Rachel 19 was geloof ik zijn ze weer in contact gekomen met elkaar. Dat weet iedereen neem ik aan dus ook Paul de Leeuw, dus om nu zulk dom commentaar over zowel Paul als Andre hazes senior te geven slaat nergens op van die flapdrol om zelf weer eens deugpuntjes te scoren…

  0
  0
 2. Umfufu zegt:

  Paul & Rachel zijn buiten de studio om dikke matties dus alleen daarom zal hij haar het vuur niet aan de schenen leggen. Rachel gaat alleen aan tafel met ja-knikkers en mee-werkers, zie ook van der Boom, chef HZH concerten. Genee heeft wel gelijk, maar dit is van een “water is nat” radio niveau.

  0
  0
 3. PAULTJE PEDO zegt:

  Komt omdat hij zelf ook niet vies is van een jongetje.
  Hier hoor je er niets over.
  Maar in Chili hebben ze hem al exposed terwijl ze hem niet eens kennen! maar de beelden sprEken voor zich.
  Zoek maar op youtube, paul de leeuw chili.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.