Wilfred Genee pest Dave Roelvink


De zoon van de gele strakke zwembroek heeft zich compleet misdragen de afgelopen jaren, maar vindt dat het nu wel tijd wordt om zijn achterlijkheden te vergeten. Achteraf gezien was het ook allemaal niet eens waar, vindt hij. De juwelenroof, het filmpje waarin hij zich oraal laat bevredigen in een bubbelbad, zijn affaires. “Laatst suggereerde Wilfred Genee ook weer op televisie dat ik seksfilmpjes zou hebben gepost, maar het klopt gewoon niet.”

De man is het pesten zat en vindt het jammer dat niet alleen die ladyshave van een Genee, maar ook anderen hieraan bijdragen. “Op het gevaar af dat mensen denken dat ik nu zielig ga doen, maar dat doe ik niet: die enorme druk, al die meningen.” Het houdt niet op hè arme Dave. Niet vanzelf.

20 reacties op “Wilfred Genee pest Dave Roelvink

  • Bipolaire Cokejunk zegt:

   Hahahaaaaaaa! Ja Rave Doelfink is de enige jongen waarbij je niet gelijk ziet dat hij tien stoornissen tegelijk heeft. Echter als je naar zijn gedrag kijkt wordt het snel duidelijk. Verder is David niet de enige die gepest wordt door Wilfred ‘ladyshave’ Genee. De vrouw van Genee wordt ook regelmatig gepest door hem wanneer hij weer eens het kutje van een dame waarmee hij vreemd gaat kaal scheert met die ladyshaver!

   0
   0
 1. Droeftoeter zegt:

  Normvervaging éérste klas. Een hele grote groep geestelijk uitgedaagde mensen geeft deze koekwaus een podium. De Nederlandse identiteit is kapot en we hebben het aan onszelf te danken. Iedereen corrupt en slechts voor het graaien geschikt, talentloos maar wel een goed gevulde portemonnee en een gemaakte overdaad aan zelfvertrouwen. Helaas zijn dit soort ‘bekende Nederlanders’ het moderne boegbeeld van Nederland en gebruikt zelfs de overheid deze amoeben om een boodschap aan de doelgroep te verkondigen. Fake it till you make it…..geen stralend witte tanden?? dan koop ik ze toch! Kleine tietjes? cupje D kopen! Vale huid? dikke laag foundation erop. Huid geschikt voor een Clearasil reclame?…..dan…..Sorry Gio maar daar helpt zelfs een kruiwagen vol geld niet! Ik ben gelukkig al over de helft dus ik hoef niet zo heel lang meer….

  11
  0
 2. Brutus zegt:

  Precies weer het gedrag van de ultieme rat Wilfred Genee. Anderen te kakken zetten terwijl zijn eigen leven ook een puinbak is. Geen haar beter de ultieme mes in je rug stekert

  6
  1
 3. Oen Kardishian dichter zegt:

  Ik zat in het cafe
  Afspraak met Dave niet voor een kop thee
  Vroeg mij af waar je bleef
  Waarom te laat Dave
  Ga je leven niet zo verknoeien
  Straks zit je weer in de handboeien
  Hopelijk spreek ik je een andere keer
  Als ik misschien toch een snuifje probeer
  Want al die cola zonder tik
  Het leven is saai als gezonde pik

  5
  1
 4. D'n Dave zegt:

  Hee D’n Dave, stoere jongen. Doet mij een Rolex Submariner.
  Had gehoord dat je de man bij uitstek bent als het aankomt op een juwelenroof. Leipe Shit Ouwe!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.