Wilfred Genee is kapot

De Ladyshave ziet er steeds slechter uit op de buis. Hij heeft natuurlijk ook heel wat meegemaakt en werkt zich de ballen. Het zal ook natuurlijk niet helpen dat ie ruzie heeft met de boys van Roddelpraat. Daar doet ie vast ook geen oog van dicht.

Op de radio reageerde hij: “Ik slaap gewoon heel weinig. Ik kan heel slecht slapen. Zodra ik weer een beetje slaap, ga ik ervan uit dat die wallen weer weg zijn toch?” Het is zelfs zo erg dat ie aan de medicatie is begonnen. “Ik heb gisteren een slaapmiddel genomen en toen heb ik wel redelijk doorgeslapen. Normaal slaap ik drie of vier uur per nacht de laatste tijd. Dan krijg je natuurlijk van die wallen.”

Toch vreemd. Want die man is toch getrouwd met natuurgenezeres Lillyputty. Die weet toch alles van gezond leven? Waarom maakt zij dan niet een slaaptheetje van een kruidje uit de tuin? Nou, precies.

25 reacties op “Wilfred Genee is kapot

 1. Beckham van Glanerbrug zegt:

  Weinig slaap is geen probleem zolang het binnen proporties is. Stress is de grote boosdoener van vermoeidheid. Dat hij toegeeft slaapmiddelen te gebruiken geeft al aan dat de vermoeidheid niet komt van het harde werken. Na een dag in de tuin werken ben je ook heel moe, maar val je vrij snel in slaap.

  7
  3
 2. Anonieme tipgever zegt:

  Wilfred komt hier bij de plaatselijke apotheek maandelijks langs met zijn receptje temazepam waar het eerst nog, “nette 20mg capsules betrof” zijn het nu van die joekels van 20mg net knikkers..

  1
  10
 3. Hij heeft een snor, een grote snor, een vieze gore zwarte snor zegt:

  Ik heb uit betrouwbare bron een bericht ontvangen dat Lillyputty haar mannetje elke nacht helemaal leegzuigt tot op de laatste druppel. Ze werkt ook aan een nieuw boek: Niet vullen maar zuigen.

  9
  3
 4. Handige Harrie zegt:

  Als je erg veel werkt en toch slaapmedicatie nodig hebt speelt er vaak wat in je leven, en dat lijkt van toepassing: Vreselijk dominant wijf, pa overleden, vaak buiten de deur neuken, veel werken en stress op datzelfde werk.

  Heb voor mijn pensionering vaak zat aan spoed opdrachten in het buitenland meegewerkt.
  Wanneer je 80+ uur werkt ben je normaliter zo moe dat je, als je in hotelbed ploft.

  Je de volgende morgen niet eens meer weet dat je in slaap bent gevallen. Zo snel gaat het.

  4
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.