Wilfred Genee is een laffe tekkel

Dat vindt Martijn Koning, de cabaretier die ruzie heeft met Eva Jinek. En daar heeft Martijn Koning, de cabaretier die ruzie heeft met Eva Jinek, volkomen gelijk in. De Ladyshave verschuilt zich achter het argument dat ze van de vorige rel (racismedebat) hebben geleerd beter hun mond te houden.

Nou, dan ben je wel een erge laffe tekkel. Je kan toch op zijn minst heel even je gevoel uiten, maar waarschijnlijk mag ie dat niet van zijn baas John.

23 reacties op “Wilfred Genee is een laffe tekkel

 1. Renate van der Gijp zegt:

  VI werd elke rel na 1 week weer voortgezet, nu ook dus Genee mag nog paar dagen niks zeggen vd grote baas de Mol.

  16
  3
 2. Clubber Lang zegt:

  Kiezen tussen deze twee pannenkoeken der samenleving is toch schier onmogelijk?
  Dat is alsof je een keuze moet maken voor jostiband-lid 1, of jostiband-lid 2.

  21
  5
 3. Osamab zegt:

  Martijn koning die vindt dat Derksen soms te ver gaat….
  Terwijl hij zelf bij Jinek helemaal uit de bocht vloog met zijn betoog over Baudet.

  77
  5
 4. Mariëtte zegt:

  Een laffe teckel is een zware belediging voor mijn teckels. Dat zijn kleine blaffertjes en als het moet hangen ze in je kuiten. Dat is dus géén vergelijk met de ladyshave. En als ik een naam zou moeten noemen voor hem die het woord laffe teckel verzint heb ik geen idee. Dat moet nog uitgevonden worden. Idioot met z’n vreselijk lelijke hoofd en nog dommer gepraat. Om te kotsen die knaap.

  10
  4
  • Narcisus zegt:

   Nee, laffe teckel is geen belediging voor je tekkels. Beeldspraak. Want een laffe tekkel is nutteloos voor de jacht. Ze moeten de prooi opjagen het hol of burcht uit. Dat blafferige zit er niet voor niets nog zo in. Zijn ze generaties lang op geselecteerd. En de laffe tekkels werd niet mee door gekweekt. Daar heb je niets aan. Dat zeg je dus als je iemamd laffe tekkel noemt. Niet dat tekkels laf zijn. Zo, weer iets minder achterlijk. Graag gedaan.

   2
   3
 5. Henk zegt:

  Jan Roos is een volgevroten kalende akcoholbig🐷🐷🐷🐷
  Als hij een hond was zou je hem gelijk met een zak stenen in de Waal laten zinken.

  0
  41
 6. Ted zegt:

  Janus anus roos de kalende glasbakbig met zijn opgezwollen kudtkop en vet lichaam, die minne hond uit Bergen is een duivel vergeleken met Genee

  1
  16
   • Liz zegt:

    Alle negatieve opmerkingen over Jan zijn zo triest. Worden geplaatst door jongetjes en mannetjes die nooit iets zullen voorstellen. Die heimelijk jaloux zijn op Jan. Het hem niet gunnen dat hij een goed bekeken programma maakt. Waarom gaan jullie allemaal niet gezellig naar FawrynotSawry? Dat is echt meer jullie niveau.

    12
    0
 7. Rob zegt:

  Wat een onzin verhaal van Roddelpraat! Slaat echt nergens op Jantje.. Het is vrij logisch dat ze nu niet reageren of hun verhaal doen. Teveel belangen. Martijn de koning is stront vervelend.. Wil graag ergens tegen aan trappen

  11
  1
 8. Youp v/h Hek zegt:

  Deze Martijn Koning is zo’n typische BNN/VARA lul
  Zo’n ultiem Linkse cabaretier die ”grappig” bedoelde teksten schrijft voor o.a Groen Links.
  Meneer Koning Slagtand met zijn grote smoel lag niet zo lang geleden ook met zijn harses op het hakblok van mediageil Nederland na The Roast bij Jinek over Dhr Baudet.
  De weken daarna werd hij even out of order geplaatst want Koning ‘Woke” Grootsmoel werd uitgekotst en redactie Jinek distantieerde, zich van zijn uitspraken.
  Nu is die misselijk makende ,zichzelf heel grappig vindende columnist/tekstschrijver weer terug en noemt hij Genee laf.
  Nou is Wilfredje Ladyshave ook wel een held op sokken en heeft hij zijn zakken goed gevuld met Talpa poen,ontroerend goed en huisjesmelker/huisbaas maar om zich nou laf te laten noemen door Martijn K ,nee hij heeft gewoon een spreekverbod gehad van Paultje ( Baantjer jr) Römer net zoals Koning een poos uit de luwte gehouden is.
  Wil je kaarten voor een one man show waarbij je je lachspieren niet overbelast koop een ticket voor zijn nieuwe show voor 21 Mei in C.C het griffioen te Amsterdam lekker 1,5 naar Links gelul luisteren ( neem wel tomaten en eieren mee )

  8
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.