Entertainment

Wilfred Genee genoot van chaos tijdens debat: ‘Ik hou van ontregelen’

Wilfred Genee

Wilfred Genee heeft genoten tijdens ‘het debat van Nederland’ op SBS6. Dat vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. Meneer probeerde het ‘op zijn eigen manier’ te doen.

Wilfred Genee genoot van chaos tijdens debat: ‘Ik hou van ontregelen’

“Minder formeel, een beetje à la scheidsrechter Bas Nijhuis, dus de wedstrijd laten lopen”, aldus Wilfred Genee. “Net als bij VI gooi ik een blokje hout op het vuur en ga dan even achterover zitten. Mensen kennen mijn stijl. Ik hou van ontregelen. Mensen uit hun formele setting krijgen, ook in hun eigen belang. Dan laten ze hun ware aard zien en gaan ze soms hoog in hun emoties zitten.”

De man zag dat het VVD-partijleidster Dilan Yesilgöz irriteerde. “Al zei ze dat ze er zelf ook aan meedeed”, zegt Wilfred Genee. “Dus het leek me nog mooier om dat na het eerste reclameblok ook gewoon te bespreken op televisie. ‘Oké, dan doen we het toch níét meer’, zei ze. Om het vervolgens wel te doen. Dat is toch geweldig? En aan het einde konden ze zich niet meer inhouden. En dan ziet het er misschien uit als een auto-ongeluk, maar wel als een aantrekkelijk auto-ongeluk.”

Anderhalf miljoen mensen

Af en toe was er niets meer van te verstaan, weet ook Wilfred Genee. “Soms niet, maar vaak ook weer wel. Als je anderhalf uur alleen maar afgemeten gesprekken krijgt, is het ook niet leuk om naar te kijken”, vertelt hij. “Wat ik het leukste vind, is dat anderhalf miljoen mensen zijn blijven zitten, ook na twee forse reclameblokken. Kennelijk hebben zij zich vermaakt. En weet je, als ik het wel helemaal strak had geleid, zou de kritiek weer zijn: wat saai. Ik heb het op mijn manier gedaan en daar heb ik een prima gevoel bij. En morgen is iedereen het weer vergeten, dus waar maken we ons druk over.”

15 reacties

Scooop !

Dilan Yesilgöz heeft zware baardgroei en Scheert zich dagelijks !!

Geert Wilders

Ik zie Wilfred nu voor de 2e keer. Na 3 keer wil ik ook naaien

Peter Zijlmans

Wilfred Genee is totaal ongeschikt om een politiek debat te lijden. Hij maakt ven het debat op 17/11 een grote chaos. En dat hij dat zelf nog prima vond zoals het ging toont alleen maar zijn onmacht om er iets beters van te maken. Hij kan er niks van.

Hendrik de hersenchirurg

Heb ook wel eens genoten tijdens het autorijden. Niet heel verstandig naar eigen op “op mijn eigen manier”. Goedemorgen, neem nog een stevige bak soearte.

Vrouw met Snor

Ik word minister president

Anders Breivik

Noem je dat ontregelen? Nodig mij is uit en ik zal de hele boel daar is even echt goed ontregelen.

Groet Breivik

Harry Nak

Alsof hij het bewust ontregelde. Hij had het gewoon niet onder controle. Genee kan het gewoon niet en discussie leiden

Peter G

Petertje geniet meer van Helene Hendriks en Merel EK

Melanie Suikerbuik

Ik zou wel een keer op wil friet zijn hoofd willen zitten

Martin Waus

Hij houd ook dan ontharen

Rene van de Grijp

Lady shave Genee zal vast wel meer genoten hebben van de derde helft. Zogenaamd voor vrouwlief nog even naborrelen met het productie team, de echte reden met een jonge stagiaire nog even aan de slag in een van zijn verhuurde appartementjes.

Loes

Ik genoot van die ladyshave in het vd Valk Wilfred! En jij genoot ook van die voorbindd*ldo he doerak!

Scooby Doo

Na afloop nodigde ladyshave Genee, Dilan Yesilgöz uit in zijn suite in van der Valk, om een en ander na te bespreken. Geert Wilders zat daar op de slaapkamer verstopt in de kledingkast (als safehouse). Frans Timmermans stond met zijn buik naar voren, voor de hotelkamerdeur met oortje in als beveiliger. En Pieter Omtzigt zat in een hotelkamer ernaast om via een oortje van Gert Wilders te horen wat er in de slaapkamer afspeelde om zo dossierkennis op te doen. Ongetwijfeld zal de rapportage van invloed zijn op de functies van deze kamerleden.

Natnek

De man met de ego ter grootte van een planeet.

Strijkplank

pff.. Hij dacht het te ontregelen…het liep totaal uit de hand omdat hij de regie gewoon kwijt raakte..onbewust onbekwam dus..