33 reacties op “Wilfred Genee gaat twee jaar vreemd met deze vrouw | RoddelPraat

 1. Bipolaire cokejunk zegt:

  Jan Roos en Dennis schouten hebben een zakelijk conflict. Uit eerste hand heb ik vernomen dat Jan Roos meer geld wil ontvangen van de donateurs. Waar Jan Roos net aan rond kan komen gaat Dennis op luxe reisjes naar bijvoorbeeld sneek. Ook is Dennis regelmatig te vinden in het Luxe van der valk hotel. Dit moet stoppen! Geef Ome Jan het eerlijke deel!

  36
  12
 2. Bipolaire cokejunk zegt:

  Jan Roos en Dennis Schouten hebben een conflict. Uit eerste hand heb ik vernomen dat Jan te weinig salaris krijgt van Dennis. Waar Jan Roos net aan rond kan komen zwemt Dennis in het geld. Hij gaat op luxe reisjes naar bijvoorbeeld Sneek en Van Der Valk Deventer. Terwijl Ome Jan op youtube nog Euroshopper producten moet reviewen in het weekend omdat hij anders zijn kinderen niet te eten kan geven.

  Je merkt aan alles dat de oneerlijke verdeling in financiën wringt tussen de twee. Het is spijtig maar waar. Roddelpraat zal binnenkort om deze reden wel uit elkaar vallen.

  4
  14
  • Review van bcj zegt:

   Ja maar als ome Jan te weinig inkomsten heeft.kan hij niet alles eten wat hij wil(worstenbroodjes zijn ook zo goedkoop niet meer).valt hij af. Wordt hij sagerijnig van.verliest hij ook buiten nog meer haar, zijn humor. Verliest rp zijn glansrijke humor ( Dennis kan t niet alleen dragen), dus vinden wij t ook niks meer aan als Jan er niks meer van kan. Dus dat is dan geen straf voor ons
   Dus Dennis geef hem nou maar die paar tientjes per maand meer ( ga je n keer niet naar Sneek maar gewoon aan t water bij een beek)kunnen wij als rpfamilie lekker verder want ik ga nu de nieuwste afl. kijken……zoveeeeel zin.in.hoogte punt van mijn week met ome Jan en dennieboy.love IT!

   1
   1
 3. Maarten zegt:

  Is deze haat naar Wilfred alleen maar omdat hij volgens Dennis heeft gezegd dat ie deelnemer was van Robinson? Die boete is er nooit gekomen en het waren zijn sidekicks die wat suggereerden. Ik vind het wel ver gaan om de man zijn huwelijk finaal te slopen omdat je rancuneus bent over iets in het verleden. Misschien is er meer gebeurd tussen Wilfred en Dennis waar ik geen weet van heb., maar ik vind deze hetze wel erg ver gaan.

  10
  23
  • Philip Rothgans zegt:

   Kijk, Maaaartennn.
   Als je er geen weet van hebt dan is dat helemaal niet erg.
   Is niet erg en het geeft niet. Maar jij gaat er vanzelf dus hoegenaamd van uit dat het huwelijk van desbetreffende Genee nu gesloopt is?
   Is dat zo?
   Of is dat ook een mening van jou waar jij (wat ben je nou helemaal?) wat van wil vinden?
   Zo zie je maar Maaaartennn, je wekt de indruk een min of meer grote hoeveelheid ontsteltenis te verstouwen te hebben maar eigenlijk weet je niks. Dus?

   Laat mij jou helpen.
   Maaartennn.
   Als Roddelpraat iets meldt dan is het uit eerste hand.
   Dus het is waar. Ja. Wilfred Genee nøkt al twee jaar buiten de deur, dat doen ze allemaal want daarvoor werken ze bij de tv. Duidelijk nu?

   11
   5
  • Huilie huilie zegt:

   Maarten ouwe jankbek. Genee verpest zelf zijn eigen relatie door vreemd te gaan. Dat doet niemand anders voor hem…..Het werd de hoogste tijd dat deze hypocriet koning van Nederland eens op zijn plek werd gezet. Hier kan ik van genieten.

   27
   2
  • Asutmargeilismagalles zegt:

   Misschien heeft Genee wel een open relatie, maar sowieso pissen veel BN’ers naast de pot.(behalve Jan, aldus Jan)Als je BN’er bent komt dat altijd wel een keer uit. Ik weet van BN’ers waarvan nooit naar buiten is gekomen dat ze vreemd zijn gegaan, vreemd zijn gegaan. Ken muzikanten.

   0
   1
  • Robbie zegt:

   Je bedoeld Fee Ekkers??? Jezus wat is dat toch? Ze zeken Cosmopalion af (of hoe je dat Amerikaans kuttijdschrijft type) af!! Fee was zelf zo gemeen om er zelf een punt van te maken. Ze hadden gewoon gelijk, grapjes maken is juist een teken van inclusiviteit. Dat die travestieten en transgenders en woke figuren geen geintjes durven maken over hetero’s is toch hun probleem??? Nee inclusiviteit komt enkel van 1 kant af volgens hen zienswijze…..

   8
   1
  • Jan van Lauwersoog zegt:

   Die transuelen vragen er nochtans zelf om nietwaar?
   Net als dwergen, schele mensen en vrouwen met donshaar op de bovenlip blijven het dingen waar je soms keihard om moet lachen.

   En er komt een dag dat je daarvoor naar de gevangenis gaat als het aan jou ligt. En daarom wil ik jou graag cancelen, voordat we in een naar links doorgeslagen woke-society te verduren krijgen waar een minderheid bepaalt wat je mag denken en zeggen.

   Ziek zijn jullie, een stelletje ongestraft ellendelingen die de maat der dingen volkomen uit het oog verloren heeft.

   Dat wou ik ff kwijt.

   6
   5
 4. Jakob Creutzfeldt zegt:

  Volgens mij kennen wij niet het hele verhaal wat er is mis gegaan tussen Dennis en Wilfred. Dat is op zich ook al weer voer voor sappige roddels. Zo schijnt Wilfred de moeder van Dennis gepenetreerd te hebben.

  2
  1
 5. Tom B. zegt:

  Zo blijft het huwelijk toch intact, een beetje spanning buiten de deur en je kunt weer een paar jaar . Uit eerste hand weet ik dat lillyputty ook wel door het leven gaat als lillykutty….

  1
  0
 6. ZuugnTisGenProatpoal zegt:

  Er bestaan alleen mannen en vrouwen, alle andere onzin schei toch uit. Wereld is gek geworden, echt compleet padje kwijt. Zit er iets in het water dat dit de laatste jaren ineens een hype is, dat alle mietjes zich nu ineens vrouw voelen? Feit is dat het flikkerstreken blijft leveren.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.