Wilfred Genee gaat twee jaar vreemd met deze vrouw | RoddelPraat

Wilfred Genee gaat twee jaar vreemd met deze vrouw | RoddelPraat

33 reacties op “Wilfred Genee gaat twee jaar vreemd met deze vrouw | RoddelPraat

 1. walgelijke man zegt:

  bronnen dichtbij lili putty vertelden net dat zij er zelf ook vaak bij was bij de uitstapjes van geneetje

  6
  2
 2. Maarten zegt:

  Is deze haat naar Wilfred alleen maar omdat hij volgens Dennis heeft gezegd dat ie deelnemer was van Robinson? Die boete is er nooit gekomen en het waren zijn sidekicks die wat suggereerden. Ik vind het wel ver gaan om de man zijn huwelijk finaal te slopen omdat je rancuneus bent over iets in het verleden. Misschien is er meer gebeurd tussen Wilfred en Dennis waar ik geen weet van heb., maar ik vind deze hetze wel erg ver gaan.

  10
  23
  • Philip Rothgans zegt:

   Kijk, Maaaartennn.
   Als je er geen weet van hebt dan is dat helemaal niet erg.
   Is niet erg en het geeft niet. Maar jij gaat er vanzelf dus hoegenaamd van uit dat het huwelijk van desbetreffende Genee nu gesloopt is?
   Is dat zo?
   Of is dat ook een mening van jou waar jij (wat ben je nou helemaal?) wat van wil vinden?
   Zo zie je maar Maaaartennn, je wekt de indruk een min of meer grote hoeveelheid ontsteltenis te verstouwen te hebben maar eigenlijk weet je niks. Dus?

   Laat mij jou helpen.
   Maaartennn.
   Als Roddelpraat iets meldt dan is het uit eerste hand.
   Dus het is waar. Ja. Wilfred Genee nøkt al twee jaar buiten de deur, dat doen ze allemaal want daarvoor werken ze bij de tv. Duidelijk nu?

   11
   5
  • Huilie huilie zegt:

   Maarten ouwe jankbek. Genee verpest zelf zijn eigen relatie door vreemd te gaan. Dat doet niemand anders voor hem…..Het werd de hoogste tijd dat deze hypocriet koning van Nederland eens op zijn plek werd gezet. Hier kan ik van genieten.

   27
   2
  • Asutmargeilismagalles zegt:

   Misschien heeft Genee wel een open relatie, maar sowieso pissen veel BN’ers naast de pot.(behalve Jan, aldus Jan)Als je BN’er bent komt dat altijd wel een keer uit. Ik weet van BN’ers waarvan nooit naar buiten is gekomen dat ze vreemd zijn gegaan, vreemd zijn gegaan. Ken muzikanten.

   0
   1
 3. Hotdog zegt:

  Zwak om zo gekwetst te doen over dat filmpje van die transgender en vooral om te doen alsof jullie niks onaardigs hebben gezegd.

  3
  16
  • Jan van Lauwersoog zegt:

   Die transuelen vragen er nochtans zelf om nietwaar?
   Net als dwergen, schele mensen en vrouwen met donshaar op de bovenlip blijven het dingen waar je soms keihard om moet lachen.

   En er komt een dag dat je daarvoor naar de gevangenis gaat als het aan jou ligt. En daarom wil ik jou graag cancelen, voordat we in een naar links doorgeslagen woke-society te verduren krijgen waar een minderheid bepaalt wat je mag denken en zeggen.

   Ziek zijn jullie, een stelletje ongestraft ellendelingen die de maat der dingen volkomen uit het oog verloren heeft.

   Dat wou ik ff kwijt.

   6
   6
 4. Transformail zegt:

  Bronnen uit Hilversum bevestigen het daadwerkelijke probleem van ladyshave: Hij kan Genee zeggen..

  6
  1
 5. Johan Derksen zegt:

  Ik vind allemaal dikke prima. Sloop die Wilfred zijn leven maar. Wat een galbak os die vent, met zijn geverfde rotkop.

  13
  1
 6. Jakob Creutzfeldt zegt:

  Volgens mij kennen wij niet het hele verhaal wat er is mis gegaan tussen Dennis en Wilfred. Dat is op zich ook al weer voer voor sappige roddels. Zo schijnt Wilfred de moeder van Dennis gepenetreerd te hebben.

  2
  1
 7. Tom B. zegt:

  Zo blijft het huwelijk toch intact, een beetje spanning buiten de deur en je kunt weer een paar jaar . Uit eerste hand weet ik dat lillyputty ook wel door het leven gaat als lillykutty….

  1
  0

Reacties zijn gesloten.