Wilfred Genee bezit meer geld dan gezegd wordt

Wilfred Genee bezit meer geld dan gezegd wordt

Wilfred Genee bezit meer geld dan gezegd wordt. Verschillende bronnen melden dat hij een jaarsalaris heeft van 700.000 euro, maar dat ligt anders. Uit betrouwbare bron weten wij voor welk bedrag Wilfred bij Talpa heeft getekend.

John de Mol kreeg Wilfred Genee ‘voor een koopje’

Onze grote vriend die de bijnaam ‘Ladyshave’ draagt, heeft het goed gedaan met zijn talkshow Vandaag Inside. Dat is duidelijk aan de kijkcijfers te zien. Kijkcijferanaliste Tina Nijkamp vond zelfs dat John de Mol de VI-mannen ‘voor een koopje’ had binnen weten te halen.

De carrière van Wilfred Genee

Jarenlang werkte Wilfred voor verschillende radiostations. In 2001 besloot hij een carrière op televisie te beginnen. Zo presenteerde hij ‘Holland Sport’ en ‘RTL Boulevard‘, maar hij werd vooral bekend van de praatprogramma’s waar voetbal een hoofdrol speelt. En wat doet die man allemaal wel niet nog meer?! Wat een fantastische man is het toch.

Wat verdient Wilfred Genee?

Één ding is zeker: bij Talpa ontvangt hij tussen de 1,2 en 1,4 miljoen euro per jaar voor zijn werk aan tafel bij Vandaag Inside. Twee weken geleden plaatste het AD nog een artikel over dit bedrag: “Bij een nieuwe overeenkomst zouden de heren per persoon tussen de 1,2 en 1,4 miljoen euro per jaar gaan verdienen.” Tina Nijkamp schreef in haar verhaal op Instagram dat dit een koopje was voor het geld dat de mannen in het laatje brengen voor Talpa.

Wilfred Genee bezit meer geld dan gezegd wordt

Met Vandaag Inside verdient Wilfred dus al een mooi bedrag, maar dat is niet het enige waar hij inkomsten uit genereert. Hij doet nog lezingen, voice-over werk, presenteert bij BNR-nieuwsradio en heeft drie bedrijven in zijn bezit. Al is niet bekend hoeveel inkomsten hij hier precies uithaalt, we kunnen wel stellen dat hij een dik jaarsalaris heeft van over de miljoen.

Bezittingen

Naast alle inkomsten die hij uit werkzaamheden verdient, heeft hij ook nog een woonboerderij in Soest. De hypotheek van 1,2 miljoen heeft hij compleet afbetaald en daar houdt het niet bij op. Meneer heeft ook nog twee appartementen in Amsterdam, waarvan hij een daarvan verhuurt voor een prijs van zo’, 1.295 euro per maand. Ingeschat wordt dat zijn vermogen rond de 3,5 miljoen euro ligt. Ook zijn Tesla Model S en zijn Mercedes-Benz GLE Coupé worden hier onder andere bijgerekend.