Wie wil vieze spelletjes doen met Jessie Maya?

Want Jessie schijnt namelijk dol te zijn op bordspelletjes. Tenminste, dat staat op haar Tinder-profiel. De transformer is opzoek naar een nieuwe kerel of wat daar voor door gaat. Dus heb je zin in een potje dammen, Mens erger je niet of Cluedo met de Jes zoek haar snel op en swipe naar rechts.

Overigens is Maya ook dol op andere spelletjes.

15 reacties op “Wie wil vieze spelletjes doen met Jessie Maya?

   • Hank Ankerman zegt:

    Ze moet wel ff aangeven dat ze een transformer is.. of dat er igg een transformer filter is dat je er ze der tussen uit kan halen🤣

    0
    0
    • Nostradamus zegt:

     De gedachte dat deze persoon pas 24 jaar is en nog een heel leven voor zich heeft. De indruk ontstaat dat er niemand in de omgeving is die zegt: “het is af en niets meer aan doen”. Het is maar een gedachte die opkomt en niet belangrijk in dit universum.

     0
     0
 1. Boertjevanbuutn zegt:

  Bizarre sex is steeds meer in de mode, vooral door trans huppelepups. Het is de nieuwe variant op de ouderwetse griezelfilms.

  0
  0
 2. Sl zegt:

  En dit mag zich natuurlijk ook gewoon voordoen als vrouw op Tinder… Nou ik zit niet te wachten op een vent die z’n lul eraf heeft laten hakken en plastic ballen op z’n borst heeft geplakt hoor, Tinder.

  0
  0
 3. Pomper zegt:

  Ik wil wel een kwartet met Jessie en nog twee anderen. Een van voren, een van achteren en een oraal. Lekker uitwonen die handel.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.