Wie is The Bradge?

Bradge

We kregen een filmpje doorgestuurd waarin ‘The Bradge’ over Roddelpraat spreekt. Maar wie de f*ck is dat?

Na een paar dingetjes van hem te hebben bekeken wisten we meteen al waar we mee te maken hadden. And again… een persoon met een hoger BMI dan IQ met waarschijnlijk weer een beperkingetje of 6 en een gigantische honger voor niet alleen vet vreten, maar ook aandacht.

Zo wilde hij ook graag een keer via Roddelpraat aandacht en wij zijn de beroerdste niet met dit soort makkelijke doelwitten.

In het filmpje is te zien hoe hij ons jankers vindt die om geld verlegen zouden zitten, maar dan toch dure auto’s kopen. Klopt, we zijn ook jankers, maar niet van het soort die niet eerlijk zijn en een MC radboudje gaat ook niet in de koude kleren zitten, maar dat ter zijde.

Ik denk wel dat het zeker een goed idee zou zijn als je eens 1 blok bakboter per dag minder zou eten. Wellicht is dat een klein, maar goed begin.

48 reacties op “Wie is The Bradge?

 1. Apfan zegt:

  Jan Roos, de eerlijkste man van Nederland. Nooit op een leugentje te betrappen. Integer tot op het bot.

  22
  5
  • Menno zegt:

   Woorden die in mij opkomen als ik Jan Roos zie zijn zuiver, betrouwbaar, deugdzaam, eerzaam, openhartig, oprecht, rechtschapen, rechtvaardig, trouwhartig, billijk, fair, juist, echt, gemeend, heus, ongelogen en werkelijk.

   17
   3
  • Gerrit broekman zegt:

   Wedden dat die geen wijf heeft, dat volgevreten stuk spek. Mocht dat hangbuikzwijn wel een dik blubber wijf hebben, laat het me weten dan stort ik 25 euro naar RP

   10
   3
  • Gerrit broekman zegt:

   En niet ja roepen, ik wil wel bewijs doormiddel van een link of foto. En als ze (zeer waarschijnlijk) te dik is voor een foto, dan verspreid je het maar over meerdere a3 vellen.

   6
   2
  • Gerrit broekman zegt:

   Ik vermoed ook dat het huis van dit vette bal gehakt ontzettend stinkt naar oud frituurvet. Dat ding gaat al in de ochtend aan natuurlijk.

   5
   2
 2. Roos kijk eens in de spiegel zegt:

  Jan Roos volwassen huisvader met dubbel strafblad, overspelige geilpeuk met jongere vrouwen, vroegbejaard volgevroten kalende schreeuwlelijk met zijn geniepige lachjes. Bolle bedelaar die slechts content jat

  13
  16
 3. The Bradge bij de snackbar zegt:

  Doe maar 1 kruiwagen friet en 5 liter chocomel, dat was het, vandaag heb ik wat minder trek

  8
  2
 4. Puddingdruppel zegt:

  Deze gast hebben jullie januari dit jaar al besproken.
  Heeft welgeteld 7 maanden geduurd om te weten te komen wat je toen ook al wist.

  3
  0
 5. De dikke eend zegt:

  Oprotten net dit triest excuus van een mens. Stop making stupid people famous. Het is al een misgegaan met die domme dildo van een Joyce in de uitzending. Al jullie m uitnodigen vind het dan niet gek als donateurs afhaken

  8
  2
 6. Antonia van Boxtel zegt:

  Zo praten jullie niet over mijn beperkte slokmolletje. Gebrekley is misschien een beetje achterlijk, maar hij heeft een hart van vet.

  8
  2
 7. Janus Roos de befteckel van Bergen zegt:

  Geen vrouw wil op zo’n gezicht zakken. Dames, dm mij, er is nog plek in de agenda

  3
  1
  • TheBradge zegt:

   Ben het eens met de bradge, ik ben ook afgehaakt met betaald abbonementje. Altijd zielig lopen door dat ze zoveel kosten hebben. Terwijl ze dikke porsche kunnen kopen #teambradge

   11
   6
 8. Hidde Bruinsma zegt:

  dat bijdehandje kan beter een echte fictieve kantoorbaan zoeken, dit is een echte administratief medewerker, iemand die zit alleen maar processen te monitoren en verder eigenlijk niets doet. topman dit , zonde van de wajong

  3
  2
 9. Jimmy zegt:

  Lijkt mij een ander typetje van onze tukkert Lorenzo/Sterre.
  Die duidelijk een achterneef is van ons Jan en ook de vatsige postbode. Delen namelijk zichtbaar het onderkin(nen) gen.

  2
  1
 10. Hans Worst zegt:

  wat een vet varken is dat zeiken om geld terwel die zelf het zelfde doet zielig plus heeft die totaal geen verstand van auto’s en de marktwaarde

  3
  1
 11. Buitenaards Wezen zegt:

  Laat The Bradge met rust. Hij is een zeer gevoelige man met extreem veel levenservaring, daar kunnen jullie nog wat van leren stelletje roddelkutjes.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.