Uit eerste hand

Wendy van Hout wil het geld van Peter Gillis niet

Wendy van Hout wil het geld van Peter Gillis niet

Sinds het begin van het nieuwe seizoen van Massa is Kassa heeft Peter Gillis een nieuwe vriendin, Wendy van Hout. Deze dame is hij spontaan tegen gekomen op één van zijn vakantieparken. Op de een of andere manier vond hij het direct een goed idee om met haar te gaan daten. Wendy heeft al wel het een en ander laten weten over haar relatie met Gillis. Tijdens een interview met het weekblad Privé laat ze weten dat ze het geld van onze gehaktbal niet wil. 

Wendy van Hout; lookalike van Nicol Kremers

Vanaf het begin af aan kreeg Petertje al commentaar op zijn nieuwe vriendin. Ze lijkt namelijk heel erg op zijn ex, Nicol Kremers, die hij mishandeld heeft en meerdere zaken voor lopen. Nu zij hem verlaten heeft, is het natuurlijk te verwachten dat Petertje op zoek gaat naar vervanging. Deze heeft hij direct gevonden bij Wendy van Hout.

Als je op een afstandje naar zijn nieuwe vriendin kijkt, kun je het verschil tussen haar en Nicol niet goed zien. Wendy laat weten dat ze het niet prettig vindt om vergeleken te worden met Nicol, al zijn de vergelijkingen niet zo gek om te maken. Het lijkt er vooral op dat Petertje op zoek is naar een vervanger voor Nicol en deze heeft gevonden in Wendy. 

Wendy doet het niet voor het geld

Wendy laat tijdens het interview ook weten dat ze het niet voor het geld doet. Het zal me verbazen als ze op het uiterlijk van Petertje is gevallen, want wie zit er nou te wachten op zo’n lelijke kale gehaktbal? Blijkbaar Wendy. 

 Ze laat weten dat de eerste dagen van hun relatie erg heftig waren voor haar, aangezien ze zoveel commentaar over zich heen hebben gekregen. Blijkbaar vindt ze het een goed idee om ondanks alle aantijgingen richting Gillis een relatie met hem te nemen. De kans is groot dat zij het volgende slachtoffer gaat worden. Tot nu toe zit Gillis nog op een roze wolk, dus de kans is groot dat het drama er in de toekomst nog wel aan zit te komen. Het is alleen de vraag wanneer dit gaat gebeuren. 

Nog geen reacties