Weer heerlijke Photoshop-misser Nikkie Plessen

Het graatmagere konijntje wil nog dunner zijn en gebruikt daarom vaak Photoshop om haar sprieten van benen nog meer spriet te maken. Punt is alleen dat ze niet zo goed is in het fotobewerkingsprogramma, met hilarische resultaten.

Moet je even naar haar linkerbeen kijken. Helemaal bijgewerkt met een waardeloos eindproduct. En welke maat schoen heeft ze? 47 of zoiets? Hahahaha.

11 reacties op “Weer heerlijke Photoshop-misser Nikkie Plessen

 1. Denzel Slager zegt:

  Ik heb niet zo veel eisen, en doe bijna alles. Met of zonder hartslag, zolang de temperatuur maar boven de 30 graden is en het een gat heeft. Man/vrouw/transgender/x of wat dan ook, boeit mij allemaal niet. Ik word gewoon snel verliefd. Maar van Nikkie krijg ik geen harde plasser. En al helemaal niet van dat gefotoshop. Ook nog niet eens 1% van haar volgers heeft het geliked. Kun je nagaan.

  7
  1
  • Die dikke uit de jury zegt:

   Waar ging het mis met dit kind? Vroegâh was ze een lekker wijf en deed ze nog mee in de strijd om mooiste vrouw van NL… tegenwoordig scoort ze met Pikkie producten waar je nooit meer iets van hoort (jatten word beloond blijkbaar) en is ze alleen maar het boegbeeld van anorexia en ongezonde lifestyle..

   Nikkie doet niet meer mee

   3
   1
 2. Rico Verhoeven zegt:

  Ik trek haar wel uit elkaar. Lekker mager grietje met prima tieten. Ik durf te wedden dat ze een strak kutje heeft.
  Nou jullie horen nog van me. De recensie zal niet lang op zich laten wachten.

  Groeten,

  Rico V

  3
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.