Entertainment

Waylon over carrière van Bibi Breijman: ‘Die komt nooit in Ahoy’

bibi en waylon

Het overspel van Waylon lijkt nu de grootste inkomstenbron te zijn geworden van de familie Bijkerk-Breijman. Sinds er naar buiten is gekomen dat Waylon vreemd is gegaan tijdens de zwangerschap van Bibi Breijman, heeft het gezin van deze tragische gebeurtenis hun grootste inkomstenbron gemaakt.

De demonen van Waylon

Wij zijn inmiddels allemaal bekend met de walgelijke demonen die in het hoofd van Waylon spookten. Hij dacht zijn zaakje daar beneden niet meer rechtop kon staan, dus hij raakte in totale paniek. In plaats van dit soort dingen gewoon te bespreken met je geliefde Bibi Breijman, besluit Waylon het helemaal anders te doen. Hij besluit zijn zaakje namelijk te testen, bij een andere vrouw. Wat een fantastisch idee!

Dit lekt natuurlijk uit en wordt opgeblazen in de media, iets wat je had kunnen verwachten. Waylon natuurlijk spijt, Bibi in tranen, verschrikkelijk. Maar binnen de kortste keren werd Waylon alweer vergeven, hij was natuurlijk in paniek, kan hij niks aan doen, kan gebeuren. Bibi plaatste een paar lelijke foto’s van hem op haar Instagram voor Vaderdag en dan had ze hem wel mooi teruggepakt.

Waylon over carrière van Bibi Breijman: ‘Die komt nooit in Ahoy’

BN’ers hebben er een handje van om bepaalde situaties in hun leven gewoon gigantische uit te melken. Zo hebben we natuurlijk Rachel Hazes met de volledige Hazes-naam, André Hazes met zijn documentaire en dus ook Bibi en Waylon met dit overspel. Bibi komt namelijk met een boek en een heel album met liedjes, allemaal over het overspel en de relatie met Waylon. Zoiets moet je toch achter je willen laten, in plaats de media voeden met deze donkere vlek uit jullie relatie.

Maar onze Waylon, die staat er volledig achter. Kunnen wij ons iets bij voorstellen, want hierdoor komen er weer heel wat centen op de plank. “Als iemand het recht heeft om haar verhaal te doen, dan is het Bibi. Toch? Ja, toch”, vertelt hij. “Die vertelt namelijk het ware verhaal en daar sta ik volledig achter. Ik sta volledig achter haar keuzes en de dingen die zij doet.”

Waylon praat nog even verder over de carrière van zijn vriendin, misschien dat ze ooit wel samen met hem wil optreden in Ahoy bijvoorbeeld? “Bibi is helemaal bezig met haar eigen carrière, haar boek en haar plaat. Nee, die komt niet in Ahoy. Ze vindt dat allemaal te veel stress. Ze zegt: ‘Laat mij m’n eigen ding maar doen.'”

10 reacties

Ricardo Cheloque

Daarentegen, Waylon komt overal graag in.

Bram

Bibi laat die L*L gaan. hij is van de mannen liefde

Jokertje

Ik heb Bibi nog gedaan in Chersonisos

Matsoe Matsoe

en ik heb haar harige tuin nog gekortwiekt

Sterretje

Bibi had sterallures, We mochten niet in haar ster

Barbie

Bibi is gewoon een hoooeeerr net als ik

Gerard Jooooling

Is Willempie niets voor Slijptol of Dennieboy?

Floris Wyers

Daarentegen zal ik wel mijn opwachting maken bij het volgende concert van Waylon in Ahoy!

Don Omar

bibi gewoon laten koken en truien brijen voor man in de koude land

Natnek

Boeiuh