Wat weet John de Mol van Johan Derksen?

Wat weet John de Mol van Johan Derksen

De laatst zit namelijk zo verschrikkelijk diep in de reet van zijn baas dat het zorgelijk wordt. Wat weet John de Mol van Johan Derksen? Want naast het ophemelen van John, Johnny en Linda is de zeiksnor nu begonnen met Linda’s dochter veren in de poeperd te steken. TV-bitch Angela de Jong had geschreven dat het wel heel erg klef werd met de Molletjes dat nu de dochter van een rolletje heeft bij Johnny’s talkflop.

Wat weet John de Mol van Johan Derksen?

“Noa gebruikt niet de naam De Mol, maar die gebruikt de naam van haar vader. Ze koketteert daar helemaal niet mee. Ik zag dat meisje gisteren ook nog bij jullie en dat deed ze uitstekend. Ik vind het namelijk een natuurtalent”, aldus Johan Derksen. Deze Noa werkt ook voor Veronica Inside. “Dat meisje is hartstikke goed, die doet hier alles goed en dan moet niet die mevrouw van het AD daar zeikerig over doen.”

Dat is het hele probleem van Veronica Inside, de mannen zijn niet oprecht. Op alles en iedereen commentaar hebben, maar nooit iets zeggen dat niet uitkomt voor hun carrière. Alles is k*t op tv, maar de knikkershow van baas De Mol is fantastisch. Compleet ongeloofwaardig. Het lijkt wel of John Johan ergens mee chanteert, Wat weet John de Mol van Johan Derksen. Waarmee denken jullie?