Warchild zonder Marco Borsato

Warchild zonder Marco Borsato Belgen geven Roddelpraat wel de credits Marco Borsato ligt nu alweer met ex Leontien in bed Weiland minnares Borsato is een ander

Al 23 jaar is de zanger ambassadeur van de organisatie die voor oorlogskinderen opkomt, maar nu dus niet meer. Warchild zonder Marco Borsato, hij is vervangen door Joshua Nolet en zijn band Chef’Special. Wat natuurlijk raar is, want waarom laat ook Warchild niet weten waarom hij is vervangen. Zou het te maken hebben met het verhaal dat hij zijn handjes niet van veel te jonge meisjes kan afhouden? Weten zij wat eraan zit te komen?

Warchild zonder Marco Borsato

Je zou toch zeggen dat zo’n club daar transparant over zou moeten zijn. Ze komen immers op voor de rechten van het kind. Volgens Roddelpraat hebben zij Marco een schop onder de reet verkocht. Maar ze zwijgen daar nog steeds over. Ondertussen gaat er binnen Warchild een mail rond over de situatie die is ontstaan na de laatste Roddelpraat-uitzending. Ze zijn bijzonder bang wat er staat te gebeuren. En dat is begrijpelijk.