Warchild zonder Marco Borsato

Al 23 jaar is de zanger ambassadeur van de organisatie die voor oorlogskinderen opkomt, maar nu dus niet meer. Hij is vervangen door Joshua Nolet en zijn band Chef’Special. Wat natuurlijk raar is, want waarom laat ook Warchild niet weten waarom hij is vervangen. Zou het te maken hebben met het verhaal dat hij zijn handjes niet van veel te jonge meisjes kan afhouden? Weten zij wat eraan zit te komen?

Je zou toch zeggen dat zo’n club daar transparant over zou moeten zijn. Ze komen immers op voor de rechten van het kind. Volgens Roddelpraat hebben zij Marco een schop onder de reet verkocht. Maar ze zwijgen daar nog steeds over. Ondertussen gaat er binnen Warchild een mail rond over de situatie die is ontstaan na de laatste Roddelpraat-uitzending. Ze zijn bijzonder bang wat er staat te gebeuren. En dat is begrijpelijk.

39 reacties op “Warchild zonder Marco Borsato

 1. Rollins zegt:

  Ik verbaas me er echt over dat er 0 ophef over is. Gewoon niemand. Ja jullie, Broer van Roos still to come en de appendix van de welvaartstaat; Coldedinges. Verder. Nul.

  20
  7
   • Dhr, L.W zegt:

    Dagboek van èèn van de meisjes En een geluids opname die 1 van de moeders heeft gemaakt tijdens een gesprek met Marco.
    Dus er is bewijs alleen dit word niet gedeeld door ouders om identiteit van de meisjes te beschermen.
    Maar er komt en dag dat dat bewijs boven water komt.

    9
    3
    • Juice over juice zegt:

     En wat staat er op de tape? Marco B. Zegt : goed oefenen gebruik me lul maar als microfoon en goed in de microfoon zingen hé!? Ja pappa Marco choacht je er wel doorheen!

     3
     1
  • ShirmaMousse zegt:

   Ja, mja ik vind het weer zoiets… Marco zou aan een kind hebben gezeten, dat staat in een dagboek en er zijn opnames, maar niemand wil aangifte doen of meer delen? Ja, wat is dit dan. Het is pas schadelijk voor dat kind als het helemaal uitlekt viavia en zij ermee gepest gaat worden.
   Via RP zie ik nog kans dat de RP-Gang even losgaat op Marco (net zoals Kotter vis) en het dan wel wordt opgepakt, maar wel dat meisje buiten schot blijft.

   0
   0
 2. Robbie zegt:

  Toch is er wat aan de hand. Je hoort al vele geruchten, er komt totaal geen persbericht of verklaring van Borsato zelf War Child die zwijgt als het graf. Heb me eigen expres stil gehouden omtrent deze aantijgingen, want vind iemand beschuldigen van p3dofilie nog al iets maar denk nu toch dat het zomaar waar kan zijn…..

  25
  1
 3. De Geert zegt:

  Dit wordt exact hetzelfde als de Jimmy Savile zaak in Engeland. Iedereen in de media weet het maar houd z’n mond omdat ze oo zo bang zijn de status en het geld te verliezen . Over 40 jaar gaat Marco dood en dan staan ze opeens in de rij om te vertellen hoe erg ze tegen Marco waren en hoe dapper ze wel niet waren. RTL zal ook het slachtoffer gaan spelen terwijl ze deze engnek al deze jaren hebben gefaciliteerd, zoals de BBC ook deed voor Savile.

  31
  2
  • Henrick Hausmann zegt:

   Is daar een probleem?

   Als jij later groot bent en aan de prikpil moet van je begeleiders dan mag jij ook hœren en snoeren, je leeft in een vrij land en niemand veroordeelt jou om wat je doet.

   Op die paar hypocriete sneuneuzen na die hier in de kolommen zogenaamd goed fatsoen zitten uit te dragen…

   8
   4
   • Harko Sorbato zegt:

    Dat van dat beide partijen in horen te stemmen had ze alleen ook wel ff aan haar zoon mee mogen geven. Ik geloof zeker dat het waar is, heb hem altijd al net iets te veel de ideale schoonzoon gevonden die kwallenbak.

    6
    0
 4. Anti alles zegt:

  Je moet er maar zin in hebben om de hele dag de roddelpraat website te refreshen en de meest onzinnige berichten te plaatsen.
  Mahja als dit je leven is en verder zit je met je uitkering thuis niks te doen, dan snap ik het nog niet hahaha

  6
  3
  • Anti alles zegt:

   Ik ben zo blij dat die Gordon Neukgenot nou eindelijk weg is van deze site. Ik mocht hem eigenlijk wel trouwens… Misschien ben ik toch minder blij dan vooraf gedacht. Hij bracht, laat ik het zo zeggen een bepaalde familiariteit die nu is verdwenen. Ik hoop en bid dat hij binnenkort weer terugkomt. Gordon, als je dit leest… Denk er nog eens goed overna. Kun je geen mogelijkheid vinden om van die permaban af te komen?

   2
   7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.