Waarom de NPO voor geen meter deugt

De NPO staat voor de Nederlandse Publieke Omroep, maar niets is minder waar. Je kan er beter Nederlands Propaganda Orgaan van maken, want het is in de verste verte niet wat het werkelijk zou moeten zijn. Namelijk 3 zenders waar voor elk wat wil is op de teevee en een paar zenders waar voor elk wat wils is op de radio. Probleem is: er is maar 1 smaak en dat is die van de deugende minderheid.

Wat zeg ik? Het is een radicale minderheid. Die met een klein elitair clubje bepaalt wat goed voor ons is. In het NOS Journaal werden blanken van de ene dag op de ander wit genoemd en verdween Zwarte Piet bij de intocht omdat er een handvol beroepsgekwetsten gingen klagen. Het is links, linkser of extreemlinks. De rest van Nederland zoekt het maar uit, denken ze in Hilversum.

Onder de afgelopen NPO-baas Shula Rijxman is alles nog veel enger politiek geworden. Waar ze ook aan tafel zat kwam ze melden dat alles woke moest en dat zij toch echt op D66 stemt. Dat was ook wel duidelijk te zien in de programmering voor de afgelopen verkiezingen waar Sigrid Kaag 24/7 werd bejubeld op de staatsomroep met als absoluut dieptepunt een met de partij afgestemde documentaire om meer zetels te halen. In Noord-Korea zouden ze zeggen dat het er een beetje te dik bovenop lag, maar op het Mediapark maakt dat onder het bewind van Rijxman niets meer uit. Bij haar afscheid zei ze dat ze trots was dat ze diversiteit en klimaat meer op de agenda van de NPO heeft gezet. Dat was haar taak helemaal niet. Ze moest de NPO beter maken, er kijken en luisteren minder mensen dan ooit.

En nu wordt ze beloond met een wethouderschap in Amsterdam voor D66. Daarmee wordt bevestigd dat de NPO een politiek orgaan is dat daarmee de mediawet overtreedt. Niet dat het veel uitmaakt, want in Den Haag zijn ze blij met zo’n propagandakanaal.

19 reacties op “Waarom de NPO voor geen meter deugt

 1. John Lavendel zegt:

  Wat mij betreft kan de NPO afgeschaft worden, we hebben tegenwoordig het internet waar elke gek met zijn gebrek kan schreeuwen om een podium. Krijg je geen podium dan is dat geen racisme of discriminatie, dat wil niemand jou zien! Hard maar de waarheid goh wat zou dit land toch mooi zijn met minder rubberen stoeptegels!

  14
  1
  • Onzin FM zegt:

   De publieke omroep is al jaren een achterhaald instituut. Het is dat de grijze muizen het te zeggen hebben wat betreft financiering. Anders lag de stekker er al jaren geleden uit. Beste voorbeeld is misschien nog wel Radio 3FM.

   Naar Radio 3FM luistert al jaren geen dooie kat meer (zie kijk en luistercijfers). In plaats van dat de NPO stopt krijgt 3FM keer op keer een nieuwe zendcoördinator. Uiteraard een nieuwe zendcoördinator uit dezelfde inclusieve achterban.

   Dus los van wat gepeupel en stoere praatjes veranderd er niets.
   Ja men schuift wat met DJ’s maar uiteraard dezelfde DJ’s of DJ’s van dezelfde statuur en uit dezelfde WOKE-pool.

   Dat luisteraars misschien helemaal niet zitten te wachten op dit inclusieve geklets ontgaat de Radio 3FM top compleet. Die begrijpen na het zoveelste onderzoek nog steeds niet waarom niemand maar wil luisteren.

   Dan maar weer een zak geld extra van de overheid om maar jongeren te kunnen aanspreken.
   Maar ook daardoor geen jongeren die luistert of gaat luisteren.

   Ook nu totaal geen realiteitsbesef en naar ik gelezen heb is er laatst de zoveelste nieuwe zendcoördinator aangesteld bij Radio 3FM. En ja ook weer de zoveelste oude bekende van 3FM en weer uit dezelfde kliek, die het probleem nu echt wel gaat oplossen. Zucht.

   10
   1
 2. Jan roos zegt:

  Adriaen blockstraat 120 is het adres van Dennis Schouten daar word roddelpraat ook opgenomen en is Jan roos samen met Dennis Schouten te vinden elke dinsdag en woensdag!!!!!! Heb je hekel aan deze 2 kk honden? Ga dan even langs ze om hoi te zeggen NOGMAALS ADRIAEN BLOCKSTRAAT WOONADRES. VAN DENNIS SCHOUTEN ZOEK OP GOOGLE OP DENNIS SCHOUTEN PRODUCTIES

  1
  35
  • Wat is je doel zegt:

   Het feit dat dit adres letterlijk overal staat, Dennis niet eens zijn best doet dit te verbergen en jij denkt iets gevonden te hebben 🤦‍♂️ Kindje ga je moeder vervelen, mocht deze door jou gedrag niet mee leven begin dan aan de buurvrouw maar laat het internet maar even voor wat het is.

   18
   0
  • Peter zegt:

   Ziekelijk randdebiel!
   @Jan en Dennis, hier kunnen jullie aangifte van doen . Deze zieke geest en meerdere zieken geesten zijn zo digitaal op te sporen. Waarschijnlijk zijn het hele zielige mannetjes, vrouwtjes, of hoe ze zich ook voelen

   10
   1
    • Jan roos zegt:

     Hahaha domme mongool ten eerste wat ik doe is niet strafbaar gezien het op internet te vinden is. Nogmaals haat jij Jan en Dennis dan kan je met ze in gesprek gaan elke dinsdag in Almere adriaen blockstraat 120. Wat ik doe is niet strafbaar. Dus zelfs al vindt je me ip adres je schiet er niks mee op🤣🤣

     1
     12
     • Professor Paardekut zegt:

      Deze persoon heeft een IP uit het subnet van Ziggo, DM me maar voor het volledige adres. Ben al bezig met nmap om te kijken of de lul zijn Windows 10 update

      11
      0
     • je oom zegt:

      Dat zei je vader ook, ik schiet er niks mee op mijn nicht vol te blaffen. Achteraf had hij gelijk met zo’n stuk onkruid

      1
      2
     • Tondel zegt:

      Proffie,

      Graag, mocht je wat vinden laat het me weten, dit gaan we niet accepteren

      4
      0
  • Achterlijk Wijf zegt:

   Het OM doet onderzoek naar deze post en ook naar degene die deze info post.
   Roddelpraat is het enige programma waar nog gezegd wordt wat de meerderheid
   van Nederland denkt. De rest is allemaal onderhevig aan de VARA/D66 censuur

   3
   1
  • Gosslip_88 zegt:

   Tyfusstraal jij eens heel snel een eind op, kindje, pubertje. Ga je zusje pesten, of stoer doen in de plaatselijke speeltuin op het ggz terrein waar je zit. Triest geval.

   1
   1
 3. Arie de Argwaner zegt:

  De staat dient zich uitsluitend te mengen in zaken waar de markt geen mogelijkheid biedt om dat product aan te bieden. Of waar we met z’n allen voor kiezen dat de staat deze diensten aanbiedt.
  Met de komst van commerciële tv- en radiozenders is de staatsomroep overbodig geworden. Er is zelfs sprake van concurrentievervalsing. De conclusie om de NPO in z’n geheel op te heffen, inclusief alle omroepverenigingen is de enige juiste. Alle baten die daaruit voortvloeien dienen dan te vervallen aan de Staatskas, aangezien ze ook daaruit zijn verkregen.
  Opheffen dus, die propagandamachine en weer een stukje staatsschuld aflossen.

  1
  1
 4. Bradley van Dijk zegt:

  De NPO bestaat voor het grotendeel uit drugsverslaafden. Ik snap niet dat deze junkies gefinancierd worden door de overheid.

  5
  1
 5. Donald Trump zegt:

  Kunnen we ’t gewoon weer ff over Koen Kardishan of Charly Lulske hebben?!

  Dat de NPO helemaal kudt is wisten we al lang.

  4
  1
 6. Tinus plotseling zegt:

  Sinds de begon jaren 80 is er al een overeenkomst met de politiek en toen de BVD die zich binnen de NOS genesteld heeft. Dus niks nieuws onder de zon ga maar Google het systeem is totaal verziekt.er verdwijnt veel te veel geld aan managers.Directeuren.intrim managers enz enz veel teveel baasjes en al dat Wok gedoe word de ondergang van het TV land.

  0
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.