Vroeg u zich ook altijd al af of Hélène Hendriks lesbisch is?

Oranje-Zomer-cast

De Veronica-madame, bekend van een omvangrijke houtbos, houdt de gemoederen flink bezig.

We weten eigenlijk maar weinig van de sportverslaggeefster, maar in Telegraaf-bijlage ‘Vrouw’ gaf ze zich eindelijk wat meer bloot. En nee, ze is niet van het muff diven. Ze is niet lesbisch en niemand hoeft zich zorgen te maken over haar liefdesleven, vertelt ze.

De Veronica-ster probeert tegenwoordig beter de balans te bewaren tussen werk en privé. “Er is ook een periode geweest dat dat niet zo was. Dat vond ik zelf prima, maar de mensen om me heen wilden ook weleens wat aandacht. Ik zou wat dat betreft willen dat ik wat attenter was en minder chaotisch”, vertelt ze. “Het ergste was dat mijn vriendinnen iets hadden gepland voor mijn verjaardag en ik dat helemaal was vergeten… Dat vond ik heel erg. Ik knalde maar door.

We leven met Hélène en haar voorgevel mee.

Update. Hélène woont samen met een oudere man, vernemen we zojuist uit eerste hand.

https://www.instagram.com/p/CEAAVyWl8-X/
https://www.instagram.com/p/COK8RG9sHjk/