Vriendin van zoon Borsato reageert weer

Luca Borsato

Volgende ronde, nieuwe kansen en nieuwe prijzen. De vriendin van Luca Borsato heeft een kleine update. Ze heeft gisteren met Dennieboy gebeld en dat heeft veel duidelijk voor haar gemaakt. Of niet. Want deze kleine update is volledig uit het duimpje gezogen. Want ons Den herkent zich niet in het verslag van hun gesprek.

Wij gaan helemaal niks rectificeren natuurlijk. Dit komt gewoon uit eerste hand van de familie Borsato. Nu doen alsof wij het hebben verzonnen is wel heel triest. We kregen notabene 19 minuten voor de uitzending nog dit app’je.

WhatsApp Image 2022 04 29 at 11.29.09 AM
WhatsApp Image 2022 04 29 at 11.17.29 AM

28 reacties op “Vriendin van zoon Borsato reageert weer

  • Ben zegt:

   Nou niks natuurlijk. Maar te veel kritische geluiden worden hier gewoon niet geplaatst. Dus ook viert censuur hoogtij en dat vind ik gluiperig. Al 3x meegemaakt Jan. Dus of wees eerlijk of kap daarmee.

   15
   7
  • Marcotje zegt:

   Ah dus ’the messenger’ Roddelpraat heeft het weer gedaan. Want het is allemaal onzin.
   Wat is dat toch weer lachwekkend. Aanstaande schoondochter ziet het potentieel Borsato familieschip als sneeuw voor de zon wegsmelten en trekt haar keutel vervolgens in.

   Die teksten over drugs en drank gebruik van mevrouw Borsato verzin je niet zomaar. Alleen net als zo vaak is het niet de bedoeling dat het geopenbaard wordt. Want Marco B. is niet de dader nee Roddelpraat is slecht.

   20
   2
  • Achmed die je fiets kocht! zegt:

   Ach als je praat over verzonnen leugens en verzonnen onzin dan ben je onbezonnen haha, leugens zijn namelijk altijd verzonnen en verzonnen onzin leg uit?

   3
   2
  • Bartjjeq zegt:

   Overigens kan deze Daisy Pirasxo, aankomend schoonmoeder Leontien Borsato wel onder de bus tieven met haar drank en drugs gebruik. Zoals uit de chatgesprekken gestuurd naar Dennieboy blijkt.

   Zit deze Daisy Pirasxo aan een anorexia dieet van maximaal 30 calorieën per dag.
   30! In de regel heeft een gezonde vrouw gemiddeld 2.000 calorieën per dag nodig, als dus het voedingscentrum.

   Das ook niet echt gezond he! Heel de familie Borsato lijkt koek koek geworden te zijn.
   Marco zit aan meisjes, Leontien aan de drank en drugs en schoondochter lief besluit maar helemaal niets meer te doen (eten).

   3
   1
  • mrknoopsgat zegt:

   Haha… Als het niet klopt had ze niet zo negatief over die 2 ‘vriendinnen’ gedaan en had RP al een brief van fam mr Knoops gehad: Is dus complete lariekoek en binnenkort einde relatie met zoonlief LB en mag ze uithuilen bij palief MB en volgt dan weer een aangifte tegen hem….

   1
   0
  • Jerry zegt:

   Ga toch iets beters doen inplaats van deze onzinnen te vertellen over andere partijen misselijk makend

   6
   1
 1. Marco B. zegt:

  Mochten jullie het willen weten.. ook deze chick heb ik flink aangepakt met mijn kleine Co.

  14
  0
 2. Droppie zegt:

  Een wespennest, ook wel groep vriendinnen genaamd. Heel normaal voor zestien jarigen dit het groepsgedrag.
  Er is geen touw aan vast te knopen. Even fijntjes wat roddels de wereld in helpen, mensen tegen elkaar uitspelen en zelf de maagd Maria uithangen.
  Spelletjes. En dan eindigen met ‘fijne dag ‘

  15
  0
 3. PietjePuk zegt:

  Ik lees de tekst over ‘verzonnen leugens’. En ik vraag me af: heb je ook niet verzonnen leugens?

  18
  1
 4. Huisbaas Bob zegt:

  Heeeeee, optievee, gauw! Anders een nikk op je leierrrr. Sabbel maar aan mn smegma staaf.

  3
  2
 5. Y. Kul- de Weijer zegt:

  Zegt de vrouw die meedeed als verleidster aan een tv-programma om relaties kapot te maken.

  7
  0
 6. Pascallie zegt:

  Oh boeiend!!! Iedere leugen is gebaseerd op waarheden dus er zal heus wel iets van waar zijn! Maar goed, onze koelkast Yv. heeft dus nét de rechtszaak min of meer verloren al hoeft ze geen dubbeltje te betalen hoor maar ze mag niet reageren of commentaar geven op de uitspraak na de verplichte rectificatie dus nu vroeg ik me af: Kan Roddelpraat dat misschien doen ? BN-ertjes pesten, het blijft gewoon leuk.

  3
  2
 7. Kutter ziefood zegt:

  Als je alle feiten naast elkaar legt, is de enige conclusie dat Marco Borsatoshi de tot op heden anoniem gebleven bedenker van Bitcoin is.

  2
  2
 8. Bartje zegt:

  Ik heb uit eerste had vernomen dat zij Marco ook ‘hoofd’ heeft gegeven. Dit heeft tot grote ruzie binnen de familie Borsato geleidt.

  7
  2

Reacties zijn gesloten.